Ezekkel az applikációkkal lesz tökéletes a szelfi

frisss.hu • 2016. február 25., csütörtök •
Ha már kattintasz magadról egy fotót, ne gagyi minőségben posztold!
Ezekkel az applikációkkal lesz tökéletes a szelfi

1; YouCame Perfekt

Nevéből fakadóan a tökéletes kinézet a lényeg ennél az applikációnál. A jó szelfihez számos szerkesztési manőver áll rendelkezésre, például el lehet távolítani egy-egy objektumot, de az arc bármely szegletét meg lehet szépíti. Androidosoknak ajánljuk.

2; Pick

Alap fotószépítő funkció iOS telefonokra. Az app minden nap rákérdez, szeretnéd-e elkészíteni a fotódat, sőt plusz, hogy az adott képeket mindig egy különleges és személyre szóló videóba fűzve le is tudja vetíteni neked. Be lehet aztán állítani, hogy napi vagy heti, havi szelfit akarsz készíteni.

3; oSnap

Ezzel az appal lesz tökéletes a szelfi. A képernyő végigsimításával válaszható az első vagy a hátsó kamera közül, és már mehet is a kattintás.

4; PicMix

Ez a legjobb szelfikészítő Windods Phone-okra. Kereteket, aláírásokat is lehet vele illeszteni a szelfire.

5; Headshot

Olyan rendszerrel rendelkezik ez az app, ami megmondja, melyik irányba döntsd a fejed, mozdítsd a kamerát, hogy a legelőnyösebb legyen az arcod.

6; Intellicam

Ez a nevéből fakadóan egy intelligens kamera, ami hang és arcfelismerő rendszerrel is rendelkezik.

7; Perfect 365 

Csajok esetében sminkelheted a fotódat ezzel a rendszerrel, de megváltoztathatod a frizurádat, kifehérítheted a fogaidat és árnyaltabbá vagy barnábbá teheted a bőrszíned.

8; Retrica

Az a jó ebben az alkalmazásban, hogy nem csak a szelfikhez, hanem bármilyen más fotózáshoz is tudod használni. Rengeteg lehetőség van arra, hogy még jobb minőségű legyen a fotó, közel száz filtert tartalmaz. Sőt, ha nem tudsz választani a fotók közül, kollázst is készíthetsz belőlük.

közösség

további frisss

lap tetejére