Ezekkel a szivatós feladatokkal kimaxolhatjátok lánybúcsút

Szerző: frisss.hu - Fotó: eskuvotrend.com • 2017. július 09., vasárnap •
Tegyétek felejthetetlenné a menyasszony utolsó estéjét!
Ezekkel a szivatós feladatokkal kimaxolhatjátok lánybúcsút

A leánybúcsú az esküvői készülődés egyik legkellemesebb része, mert ez az a buli, amit nem a menyasszonynak kell megszerveznie. Ugyanakkor az izgalmak sem maradnak el, mert a barátnők ilyenkor előveszik minden gonoszságukat, de persze csak a jó hangulat érdekében. Összegyűjtöttünk pát tippet, amivel simán elüthetitek az estét a nagy nap előtt. 

Itatás vakon

Kössétek be a menyasszony szemét, majd rakjatok le elé többféle italt. Ezek között legyen alkoholos is! Az arának az a feladata, hogy kóstolás után eltalálja, mit tartalmaznak a poharak. 

Ruhakészítés

Készítsétek el közösen az ara menyasszonyi ruháját WC papírból és ragasztószalagból. Ha kész, akkor irány az utca, ahol az ünnepeltnek legalább egy kis ideig vonulnia kell benne.  

Gyűjtögetés, de nem akárkitől

Mielőtt elkezdődne a játék, válasszatok ki a menyasszonynak egy férfitípust. A feladat az, hogy az arának a hasonló pasiktól minél több bókot kell begyűjtenie írásban az utcán vagy a szórakozóhelyeken. Ez megspékelhető közös szelfikkel vagy telefonszámok elkérésével is. 

Utolsó randi(k)

A menyasszonynak az a feladata, hogy az este folyamán minél több srác meghívja egy-egy italra. 

Fotó: player.hu

Telefonbetyárkodás

A telefonkönyvben keressetek valakit, akinek ugyanaz a neve, mint a vőlegénynek (de választhattok egy random számot, vagy valamelyik távolabbi ismerősötökét is). A menyasszonynak fel kell hívnia a számot és szerelmet kell vallania a vonal másik végén lévő embernek minimum egy percben. 

Fiúk toborzása

Ennek az a lényege, hogy a menyasszony minél több srácot rávegyen arra, hogy egy csoportképen szerepeljenek vele. Neki pedig a lehető leghülyébb pozíciót kell felvennie közben.  

Héliumos dallamok

Szerezzetek be néhány héliummal töltött lufit, amiből szippantva az ünnepelt énekelje el egy nagyobb tér közepén, jó hangosan a kedvenc dalát. Egy kicsit nehezíthetitek a feladatot azzal, ha ti választhattok neki számot. 

Fotó: pexels.com

Az éjszaka hőse

A menyasszonyt bilincseljétek ki a férfi WC elé. Innentől az a feladata, hogy találjon egy férfit, aki megmenti. Ez többféleképpen is történhet:
- A srácnak fizetnie kell egy kört az ünneplő társaságnak
- A megmentőnek táncolnia kell a lányokkal
- A megmentő kívánságát teljesítenie kell a menyasszonynak, például: táncolni vele, énekelni, megmasszírozni

közösség

további frisss

lap tetejére