Ezekben a vasi éttermekben torkoskodhatunk csütörtökön

frisss.hu, torkoscsutortok.hu • 2016. február 08., hétfő •
Most csütörtökön mindenki fél áron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. Soroljuk a vasi éttermeket is!
Ezekben a vasi éttermekben torkoskodhatunk csütörtökön

A résztvevő éttermek, vendéglők, cukrászdák országos palettája idén is bőséges választási lehetőséget nyújt mind az ínyencek, mind a nemzeti és nemzetközi konyha rajongói számára. Vas megyében több étterem és kisvendéglő is csatlakozott az akcióhoz, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót a kínálatban.

A néphagyomány szerint Torkos Csütörtökön, annak ellenére, hogy a húsvéti 40 napos böjt kezdetét jelentő hamvazószerdát követően ünnepeljük ismét szabad húst fogyasztani a farsangi maradékok elfogyasztása céljából. Természetesen azok a vendégek is megtalálhatják a kedvükre való fogásokat, akik ebben az időszakban már nem szeretnének húst fogyasztani, hiszen sok étterem változatos böjti ételeket is kínál majd a Torkos Csütörtök idején a vendégeknek.

Itt megtalálható minden nyugat-dunántúli étterem, akik részt vesznek a torkos csütörtökön. 

Vas megyében a bajánsenyei Határcsárda Panzió és Étterem és a Berek Halászkert, szelestei  Ezüsthárs Étterem, a kőszegi Aranystrucc Étterem, a horvátzsidányi Margaréta Csárda, a sárvári Nádor Vendéglő és a Tinódi Fogadó, a szombathelyi Dóm Étterem, a MINI Reggeliző és Utcabár, az Öntöde Étterem, a Pizza Italia - Szőlőskert, valamint a Mészáros Cukrászda, továbbá a gotthárdi Szentgotthárdi Fürdő A’la Carte, a büki Mandala Étterem - Hotel Caramell és a Fehérló Étterem csatlakozott a torkos csütörtökhöz. 

közösség

további frisss

lap tetejére