Ez vár rád 2017-ben

Seprenyi Fanni • 2016. december 30., péntek •
Éves horoszkóp Seprenyi Fanni, spirituális trénertől.
Ez vár rád 2017-ben

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos!

A közeledő év rengeteg kihívást hoz magával! Szüntelenül ki kell tartani az álmai es céljai mellett. Nem szabad hagynia, hogy bárki is lehúzza! A 2017-ben vetett mag igazi stabil aratást fog hozni! Érdemes új dolgokba kezdenie, újba fogni minden téren! Amit be kell fejeznie a siker érdekében az a múlthoz való ragaszkodás! Engedje el, csináljon helyet az újnak es az élet megadja!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika!

2017-ben megtalálja Önmagát! Ez a legnagyobb szerelem a világon, hiszen mégis csak magával kell elsősorban leélnie az életet! Ne akarjon megváltoztatni senkit, az élet folyamatosan az útjába ad olyan lelkeket, amelyeket néha pofonok formájában érezhet, de semmiképp ne adja fel, hiszen a végen összeáll minden és meglátja a teremtő rendszere tökéletesen alkotott! Minden a megfelelő időben érkezik el Önhöz!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek!

Az Elengedés megtörtént az emelkedés elkezdődik 2017-ben engedje el a görcsös akarást és az élet megadja! Óvja egészséget, a lelki béke megteremtésével kezdje az evet! Amit mindenképp kerüljön 2017-ben az az önbírálat! Semmiképp ne ítélkezzen saját maga felett. Az önbecsülés a legfontosabb idén, es minden reggel keljen úgy, hogy "Hiszem, hogy csodálatos ember vagyok, csodát adok, csodát kapok!"

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák!

Ez az év Önről fog szólni! 2017-ben afféle csoda kezdődik az életében, először ezt a közvetlen környezetében tapasztalja. Sokkal több szeretetet fog kapni, mint a korábbi években, hiszen ön is másfele minőségben szeret már! Elsősorban saját magát, aztán a környezetet. Ami idén a legfontosabb: a megbocsátás! A szeretet alapja! Bocsásson meg mindenkinek!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán!

A Jolly Joker Önnek a 2017-es év! Gyakorlatilag Fortuna az év első napjától kezdve a tenyerén hordozza. Főleg anyagi sikereket érhet el idén, amelyek közben a szenvedély egy mélyebb értelmet ad a mindennapjainak! Megtalálja azt, amit igazán szeret! Amit semmiképp ne tegyen 2017-ben: hirtelen felindulásból megbántani másokat. Ha így tesz, elveszít dolgokat! Gondoljon meg mindent háromszor mielőtt kimondja!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz!

Izgalmas év elé néz, rengeteg új kaland vár Önre! Amit eddig kihagyott 2017-ben be kell pótolni! Ilyen lesz a visszatérő szerelmi szál, el fogja varrni az összes elvarratlant! Szenvedélyes évnek néz elébe! Az egészsége kicsattanóan pozitív és az anyagi dolgai is csak felfelé mennek! Amit tartson észbe: mindenhez idő kell! Ne legyen türelmetlen! Attól, hogy 10 terhes nő bemegy egy szobába még nem lesz egy hónap alatt gyerek!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg!

2017, az újjászületés éve, de ne izguljon, minden "viszlát" egy "hello" valami újba, valami sokkal jobba, ideje mozogni, aktívabbnak lenni, felkelni a fotelből és az álmai után indulni rögtön! Amit semmiképp ne tegyen: Ne merjen felni! Minden ajtó, ami most csukva van, hamarosan ki fog nyúlni, minden mit ma titoknak vél, hamarosan megnyílik! Boldogságra fel!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió!

2017-ben az intuíciója hatalmasat fog fejlődni, ezáltal képes egy magasabb síkra lépni! Élete minden területén emelkedett életet élni. Az üzleti, szerelmi es baráti kapcsolatai egyszerre fognak fellendülni! A szívébe tűz gyullad es a szerelem ajándékait is megtapasztalhatja! Amit semmiképp ne tegyen: Ne akarjon más helyett élni! Csak a saját életével foglalkozzon! Kalandra fel!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas!

Meg fog komolyodni 2017-ben. Igazi férfiként/ Nőként viselkedni! Ebben az évben méltón fog élni az Önben égő lánghoz és mindezek mellett a korábbi években, ahogy lekerült a leárazott áruk polcára, úgy fog fénysebességgel feljebb törni! Amit semmiképp ne tegyen idén: Ne legyen hűtlen! Ez hatalmas lecke! Ha 2017-ben betartja, az élet jutalmazni fogja, nem is akárhogyan!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak!

2017-ben számos karma kerül ledolgozásra! Családi konfliktusai megoldódnak, régi nem igaz kapcsolatok lezárulnak, gyakran érezheti úgy, hogy elveszít valamit, de a hitének erősebbnek kell lennie a félelmeinél! Amit semmiképp ne tegyen 2017-ben: Ne legyen naiv, sem hipochonder! Az ítélkezést is kerülje!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő!

Most jött el az idő, ez az Ön éve! A szerelem és a pénz egyszerre emelkedik a csúcsra ebben az évben! Óriási ajándékok várnak Önre! A családcentrikus éne fog a felszínre törni! Meg fogja élni érzelmi síkon a legnagyobb magasságokat, hiszen a mélységeken már túl van! 2017-ben az élet minden területen feltör, mint a talajvíz, amit semmiképp ne tegyen: Ne tekerjen olyan biciklit, amin nincs lánc, és engedje el az összes téglát! A tégla es a lufi sosem fog egy szinten lebegni! Ön most a legerősebb lufi!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak!

Az Ön előtt álló év élete éve lesz! Minden területen kivirágzik az élete! Az eddigi erőfeszítések meghozzák a termést! Ön idén aratni fog nem is kicsit! Amit mindenképp fejezzen be még az idén az az aggódás! Nincs miért! Szeressen bátran 2017-ben! Sokkal rövidebb az év, mint azt most el tudja képzelni! Előre, kedves Halak! Csodálatos lesz!

Személyes horoszkóp kérésére itt van lehetőség. 

közösség

további frisss

lap tetejére