Ez most nem kacsa: A Savaria Plázába jön a H&M

frisss.hu • 2015. április 07., kedd •
Lapunk tudomására jutott információk szerint új tulajdonosa van a Savaria Plázának, minden korábbi bérlőnek új szerződést kell kötnie, és jön a H&M is.
Ez most nem kacsa: A Savaria Plázába jön a H&M

A 2002-ben nyílt Savaria Pláza bizony nem a legsikeresebben működő bevásárlóközpontja a brandnek. Nem segített a helyzetén sem a városszéli centerek megnyitása, sem az oberwarti EO 2009-es indulása. Történt is tulajdonosváltás, ahogy lenni szokott rengeteg új ötlettel, friss lendülettel, igazi áttörést azonban senkinek nem sikerült elérnie. Úgy tűnik, most olyan új fejezet van kibontakozóban, ami minden eddiginél több reménnyel kecsegtet.

Mondhatnánk azt is, ha most, ha így nem, akkor semmikor, sehogy sem. Információink szerint két olyan úriember lett a Pláza új tulajdonosa, akik eddigi életükben számos területen, hosszú távon is bizonyították a kereskedelemmel kapcsolatos hozzáértésüket. Ráadásul Mészáros József és Rácz Elemér elismert emberek Szombathelyen, ez talán a leendő üzletek bérlőit is bizalommal tölti el.

Amennyiben helytállóak értesüléseink, a korábban többször emlegetett és vágyott ruházati óriás cég, a H&M biztosan lát fantáziát a Szombathelyen való megtelepedésben és a Plázában, 2000 m²-en készülnek berendezkedni. Érkezik a CCC is, 500 m²-rel, de más, sokak által várt, nagy forgalmat bonyolító cég is a Pláza felé tart.

Ahogy az ilyen esetekben lenni szokott, a korábbi/jelenlegi bérlők szerződéseit felbontották, persze van lehetőségük a maradásra – egy új szerződés keretén belül. A titkolózás sem tart már sokáig, bizonyára hamarosan kiáll az új menedzsment a nyilvánosság elé, valószínű akkor, ha a fenti és egyéb lényeges szerződések teljes érvényű formáját is aláírták.

Remélhetőleg a sok találgatást követően most véglegesen eldől a H&M és Szombathely kapcsolata, melynek a magunk részéről sikeres jövőt kívánunk!

közösség

további frisss

lap tetejére