Ez a kislány megmentette a testvérét

frisss.hu Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu Címlapfotó: illusztráció/mohawkhomescapes.com • 2016. május 17., kedd •
Miután megtudta, hogy az öccse súlyos beteg, a zsebpénzéből elment a patikába csodát vásárolni.
Ez a kislány megmentette a testvérét

A 6 éves Tessie egy este hallotta, hogy a szülei arról beszélgetnek, hogy a testvére, Ted komoly betegségben szenved, amin csak egy drága műtét segíthet, a családnak azonban nincs pénze. Az apuka azt mondta: „Csak a csoda segíthetne Teden.”

A kislány ezek után megnézte, hogy mennyi zsebpénze van. Összeszedte az 1 dollár 11 centet, és elment a patikába. A gyógyszerész épp a bátyjával beszélgetett, akit régen látott, nem figyelt Tessie-re. Végül mogorván megkérdezte, hogy mit akar. A leányzó elmondta, hogy az öccse nagyon beteg, úgyhogy csodát szeretne venni neki. „A neve Ted, és valami nagyon rossz dolog nő a fejében. Úgyhogy mennyibe kerül egy csoda?”

A patikus közölte, hogy nem árul csodát, a másik férfi viszont lehajolt a kislányhoz, hogy megtudja, mi is pontosan a baj. Tessie pedig elmesélte, hogy az öccsének műtétre lenne szüksége, hogy életben maradjon, de a családnak erre nincs pénze, ezért a saját zsebpénzéből szeretne fizetni.

A férfi megkérte a kislányt, hogy vigye haza a szüleihez. A történet érdekessége: kiderült, hogy az illető Carlton Armstrong, a híres agysebész. Az orvos felajánlotta a családnak, hogy ingyen megoperálja a kisfiút.

A beavatkozás sikerült, a gyerek egészséges. Az édesanya azt mondta: „El sem tudom képzelni, mennyibe került volna a műtét!” A kislány pedig ilyenkor csak mosolyog, hiszen 1 dollár 11 centbe.

                

közösség

további frisss

lap tetejére