Esküvőre készülsz? Akkor hétvégén a Profi Esküvő kiállításon a helyed!

frisss.hu • 2016. október 05., szerda •
Szombaton és vasárnap az Agora Művelődési és Sportházban gyűlik össze minden vasi esküvőcsináló.
Esküvőre készülsz? Akkor hétvégén a Profi Esküvő kiállításon a helyed!

Bár nem jelenthetjük ki, hogy véget ért a 2016-os esküvői időszak, hiszen sok szerelmespár még az ősszel, sőt télen is tart menyegzőt, többen már a 2017-es időszakra készülnek. Jól teszik, hiszen az esküvői előkészületek hónapokig tartanak.

Most hétvégén minden esküvőre készülő pár és érdeklődő találkozhat a vasi szakma krémjével: fotósokkal, videósokkal, cukrászokkal, dekoratőrökkel, virágkötőkkel, esküvőszervezőkkel, ruhakölcsönzősökkel, szabókkal, sminkesekkel, fodrászokkal, az esküvői helyszínek képviselőivel, ékszerészekkel, zenekarokkal, ceremóniamesterekkel.

A kiállításon bemutatkozik: a Villa Pelikán Hotel, a Tóvendéglő, a Józsi Bácsi vendéglője Szombathelyről. Táplánszentkeresztről a Villa Dolce Vita, Sárvárról a Spirit Hotel Superior, a Danubius Hotel és Spa, valamint a Vadkert Major. Szelestéről pedig a Kastélyszálló, Süle Klára dekoratőrrel, Szemenyéről a Gulyás Csárda. A kiállításon a város öt legjobb esküvői divatszalonja állít ki, és várja a menyasszonyokat különféle ajánlatokkal: itt lesz a Romantika Szalon, a Borostyán Esküvői Szalon, a Fehér Rózsa Szalon, a Mary's Szalon és az Oltári Nő Szalon.

A vőlegényekre is gondoltak, kérdezhetnek a Styl ruhagyár képviselőitől, valamint a Gábor Szabósága standjánál, ahol a legfessebb vőlegény öltönyt ki lehet választani. Ha nincs még sminkese a menyasszonynak meglátogathatja a BEAuty Szalon, vagy a Csini Szalon helyét is a kiállításon, de Katona Zoltán mesterfodrász is a rendelkezésükre áll. Esküvőre illik meghívóval is készülni, így fel lehet keresni az 5Let-Design és az Egyedi Esküvő standját.

Az esküvői dekorációban profi a La Perla Esküvői Dekoráció csapata. A virág sem hiányozhat a kínálatból. A Kámoni virág standján egyedi csokrokról kaphat a pár bővebb tájékoztatást. A fotós és videós részleget Benkő Péter és Tóth Gergely erősíti a Luxfotónál. De jön Tóth Ákos, a Ketten Videó, a Kasza Fotó, Németh József, Német Máté, Szöllősi Iván és Kiss Nóra. Az ékszerek, eljegyzési gyűrűk tekintetében a Balogh Óra-Ékszer kínálatából lehet ízelítőt kapni majd.

Az esküvőszervezők közül a La Vie en Rose – Ne érd be kevesebbel! és a Juno ajánlatai közül is lehet válogatni. A bulizenekarok és DJ-k is lesznek: DJ Sheperd, Bősze Zsolt, a Jump és a Fortuna duó. Jó ceremóniamester nélkül nincs is igazi lakodalom, Bartók Zoltánnal is fel tudják venni a kapcsolatot. De kiállít a Kopula, ha tűzijátékot keresnének, TomVoy ha limuzint, a Kerekes cukrászda és Príma Cukrászda ha sütist.

Az esküvőre való készülődés mellett lesz lézershow, jön Galambos Lajos, Gombos Bálint plébános, Gáspár Eszter és Danics Dóra, nyakkendő kötő verseny, esküvői ruhabemutató, tombola, pálinka kóstolás. Mindez október 8-9-én a Sportházban!

közösség

további frisss

lap tetejére