Esélyes a Falco a Jászberény ellen

SzR-falcokc.com - Fotó: frisss.hu • 2017. január 14., szombat •
Srecko Sekulovic szerint szombat este is folytatódik a győzelmi sorozat. Közben a klub honlapja azt közölte, hogy Andrew Barham személyében amerikai légiós érkezik a sárga-feketékhez.
Esélyes a Falco a Jászberény ellen

A mesterrel a pénteki edzésen beszélgettünk.

Győzelmi sorozatban a csapat, folytatódhat-e ez a széria?
Azt gondolom, nagyon jó állapotban várjuk a Jászberény elleni meccset, rengeteg pozitív energiával rendelkezünk. Muszáj nyernünk, kötelező a hazai közönség előtt bizonyítani, hogy jók vagyunk. Hosszabb a kispadunk, mint a vendégeké, amennyiben nyerünk, akkor biztos résztvevői leszünk a Magyar Kupa nyolcas döntőjének. 

A vendégek jobban szerepelnek idegenben, mint hazai környezetben...
Valóban kicsit furcsa a jászberényiek szereplése, hiszen több alkalommal nyertek idegenben, mint odahaza. Ezért nagyon koncentrálnunk kell. Ha ugyanolyan játékot tudunk produkálni, mint a múlt héten a Sopron ellen, akkor nem lehet gond. Agresszív játékot szeretnénk mutatni már az első pillanattól kezdve. A saját pályán mutatott győzelmi sorozatot szeretnénk folytatni, ehhez egy-két extra teljesítmény is szükséges lesz.

Akadályozó tényezők hátráltatták a héten a felkészülést?
Tóth Norbert megfázással küzdött a héten, csak csütörtök este edzett először, rajta kívül mindenki egészséges és jó formában várja a meccset. Csak remélni tudom, hogy nem lesz változás és mindenki egészséges marad. Amennyiben sikerül megint nyernünk, újabb pozitív energiák szabadulhatnak fel és lélektanilag is kiválóan hatna a következő fordulókra.

Csapatként működik az elmúlt hetekben a Falco…
Nálunk nincsenek önző játékosok, mindenki együttműködő. Jó srácokkal könnyebb jó eredményeket is elérni.

Hiába kötelező a győzelem, a szurkolás azért elkél majd?
Természetesen. A hatodik játékos mindig a hazai szurkoló, most is nagyon bízunk bennük és az erőt adó drukkolásukban. Mindenki szombathelyi! 
 

közösség

további frisss

lap tetejére