Érvényesítette a papírformát a hazai csapat

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2016. december 17., szombat •
Szép győzelemmel búcsúzott a 2016-os évtől a Haladás női röplabda együttese.
Érvényesítette a papírformát a hazai csapat

Több szempontból is fontos volt a szombati Haladás VSE-Sportiskola - Honvéd Zrínyi összecsapás. Egyrészt a szombathelyiek ezzel a találkozóval búcsúztatták az óévet, másrészt adománygyűjtő akciót szerveztek a hazaiak. Felajánlott ajándékokat vártak a szervezők, ehhez a nemes kezdeményezéshez csatlakozott a Haladás VSE szakosztályai, valamint a Sportiskola röplabdázói is.

Volt minek örülni a szombati találkozón: Mohl-Benesóczky Annát Marton Gabriella váltja.

 

Az ünnepi hangulat mégsem zökkentette ki a hazai együttest, mert már a találkozó első percétől kezdve ellenfele fölé nőtt. Magabiztos nyitások mellé, kemény védekezés is párosult, így gyorsan behúzta az első szettet a Haladás. Merklinné és Bokor hatékony támadójátékának köszönhetően a második játékban sem okozott csalódást szurkolóinak, a zöld-fehérben játszó hazaiak. Mucsi Péter vezetőedző a biztos vezetés tudatában lehetőséget biztosított több fiatal játékosának is, akik éltek a bizalommal. Így nem csoda, hogy a harmadik szettben sem tudta megnehezíteni a vendég együttes a szombathelyiek dolgát. Tökéletes zárása volt a szombati találkozó a 2016-os évnek és bizakodásra adhat okot a folytatásra nézve.

Jó játék, magabiztos siker - jár a pacsi

 

Dr. Mucsi Péter vezetőedző: Az előzetes várakozásoknak megfelelően érvényesítettük a papírformát. Nagyon örülök, hogy a fiatalok felnőttek a feladathoz és Ők is hozzátették a magukét a sikerhez. Nagyobb sebességi fokozatban játszottunk, ezzel pedig nem tudott mit kezdeni az ellenfél. Gratulálok a lányoknak és köszönjük szépen a szurkolók egész éves támogatását. Ezúton szeretnénk minden szimpatizánsunknak kellemes ünnepeket kívánni!

Haladás VSE-Sportiskola - Honvéd-Zrínyi
3-0
(-11, -17, -14)

Haladás: HORVÁTH DÓRA, BOKOR LAURA, Mikos Patrícia, MERKLINNÉ ZUBOR ENIKŐ, Fazekas Szilvia, Mohl-Benesóczky Anna.
Liberok: Farkas Barbara, ZOLTÁN ANNA.
Csere: Varga Réka, Horváth Kata, Sövegjártó Eszter, Marton Gabriella, Dancsecs Nikolett, Majczán Lili.
Vezetőedző: dr. Mucsi Péter
Edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére