Értékes és igazságos döntetlen az uszodában: egy pont és, ami mögötte van

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté és Eric Morelle • 2017. április 23., vasárnap •
A hazai gólzsák, Kutasi Rómeó az AVUS góljainak felét vállalta, a kapus, Horváth Alex pedig bravúrokkal járult hozzá az egy ponthoz.
Értékes és igazságos döntetlen az uszodában: egy pont és, ami mögötte van

ITT tudósítottunk a férfi vízilabda OB I/B felsőházi rájátszásának 1. fordulójáról, ahol az alapszakasz meglepetéscsapata, az AVUS a BVSC-Zugló együttesével mérkőzött meg. Talán még soha ennyien nem látogattakki az izgalmas döntetlennel végződött mérkőzésre, mintegy háromszázan lehettünk a lelátón. Az iksz után a gólvágó és a hálóőr nyilatkozott honlapunknak. 

Kutasi Rómeó: A három hét szünet nem biztos, hogy nekünk tett jót. A meccs előtt tartottam is az összecsapástól, és sajnos be is jöttek a várakozásaim. Az ellenfél edzőjével évekig együtt dolgoztam, nagyon ismer engem és szerintem a csapatunkat is. Nagyon döcögősen kezdtünk, úgy játszottunk, mint az őszi 1. fordulóban, Leányfalun, a Dunakanyar ellen. Sokat kivett belőlünk, s így belőlem is ez a meccs.

A végén nagyon szépen lefordultunk, egy kontrából egy kis szerencsével még a győzelmet is megszerezhettük volna, de nagyon elfáradtunk, már nem tudtunk koncentrálni kellőképpen. Ettől függetlenül értékesnek tartom a döntetlent.    

Horváth Alex: A védekezésünk eddig nagyon jól működött az alapszakaszban, most viszont több alkalommal is egyedül maradtam a támadó játékossal szemben, ennek ellenére azt kell, hogy mondjam, hogy igazságos döntetlen született.

Szívünket-lelkünket beleadtuk, ma ez ennyire volt elegendő. 

Folytatás szombaton este, a ceglédiek ellen!

 

közösség

további frisss

lap tetejére