Érdemes még egy esélyt adni a kapcsolatotoknak?

Szerző:SpacePanda Fotó: wallpaperswide.com • 2016. augusztus 23., kedd •
Néhány ok, amiért megéri.
Érdemes még egy esélyt adni a kapcsolatotoknak?

Előfordulhat, hogy valaki, akit szeretünk hatalmas csalódást okoz, ekkor persze jön a borzalmak szentháromsága: a fájdalom, a düh és a tehetelenség. Ilyenkor hajlamos az ember hülyeségeket mondani vagy tenni, ami meg tovább rontja a helyzetet. De mielőtt ez megtörténne, gondolj csak bele abba, hogy hányszor hibáztál már az életed során. Voltak akik megbocsátottak ugye?

Mi lett volna ha...?

Ez a legszörnyűbb kérdés, mi egy életen át kísértheti az embert. Ha úgy érzed, még van egy minimális esély arra, hogy rendbe hozzátok az egészet, akkor igenis érdemes megpróbálni. Miért? Mert ha újra befürdesz, akkor nyugodt szívvel tovább léphetsz, hiszen te mindent megtettél az ügy érdekében. Ha pedig jól akakulnak a dolgok, akkor az öröm és boldogság a köbön! 

Vannak, akik képesek a változásra

Bár ez nem igazán jellemző (Főként a nárcisztikus személyiségekre. Róluk itt olvashattok bővebben.) de megeshet, hogy aki megbántott észhez kap és változtat magán értetek.  

Fotó: gossipmundo.com

Képzeld magad a másik helyébe!

Volt már olyan, hogy kaptál egy újabb sanszot vagy szerettél volna, de nem? Nézz magadba! Te sohasem hibázol? Van olyan fontos a másik számodra, hogy átdumáljátok a történteket? Ha igen, akkor próbálj meg felül emelkedni a történteken és tiszta lapot osztani. Figyelj, mi történik!

Gondold végig, hogy mit veszíthetsz!

Jellemző, hogy miutána párok eljutottak egy bizonyos szintre a kapcsolatukban, már nem tepernek annyira egymásért. Túl vannak pár rázós vitán, kompromisszumon, örömön, bánaton. Ismét megakarod mászni valaki mással ezt a hegyet? Bár más élmény lesz, de egy kapcsolat sem megy teljesen zökkenőmentesen! Biztosan megéri simán passzolni régit?  

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére