EPCOS: ez aztán buli volt a javából!

Szita Róbert - Hornyák Emőke • 2016. július 17., vasárnap •
Tizenkilencedszer rendezett vállalati minifesztivált az EPCOS, ahol számtalan program és játék várta a szombathelyi elektronikai alkatrészgyártó cég munkatársait és családtagjaikat is, köztük a több száz gyermeket.
EPCOS: ez aztán buli volt a javából!

Az őszies időjárás ellenére is mintegy ezerötszázan látogattak ki a szombat délutáni programokra, amelyek főként a gyermekekről, a játékról, valamint a kulináris kalandokról szóltak, az esti órákban pedig már inkább a felnőttek szórakoztatása volt a cél.

Programok gyerekeknek és felnőtteknek
A délutáni kapunyitás után a legkisebbek önfeledten játszhattak a kültéri ugrálóvárakban, kipróbálhatták a dodzsemeket, az euro-jumpingot, a trambulinokat, aki pedig elfáradt az aktív játékban, az Iszkiri együttes koncertjén szórakozhatott vagy egy „békebeli” körhintán pihenhetett.

Az EPCOS-családi napi rendezvény egyik kiemelkedő és már hosszú évek óta hagyományosnak számító programeleme a tombolajáték volt, amelyen számos nagy értékű tárgynyereményt, közöttük egy kerékpárt is kisorsoltak az EPCOS dolgozói között.

A családi nap tradícióinak megfelelően a fiesztahangulatot erősítették a zenei programok. Az EPCOS dolgozóit és családtagjaikat olyan előadók szórakoztatták, mint a Be-Jó Táncegyüttes a Legend együttes vagy éppen a Cozombolis, mely még csípőmozgás-versenyt is hirdetett a legaktívabbaknak.   


Aztán jött a Kossuth-díjas Bangó Margit, a várva-várt tombolasorsolás, az esti nagy koncertet pedig a Szikora Robi vezette R-Go adta. 

Az összetartozás érzése
Az önfeledten szórakozó közönség soraiban pillantottuk meg Takács Balázst, az EPCOS Kft. ügyvezető igazgatóját is, aki feleségével, két gyermekével, valamint lánya barátnőjével együtt várta az R-Go fellépését. 


Az összetartozást reprezentálva én is a családommal érkeztem, de szervezőként is kivettem a részem a munkából. Nagyon aggódtunk az erős szél és az eső miatt, szerencsénkre elvonult mindkettő. Igazi családi programot sikerült szerveznünk, azt gondolom, hogy megmutatathattuk, hogy nemcsak a munkanapokon tartozunk össze, hanem szorosabb kötelékek is kialakultak már a munkatársak, barátok között, ez pedig mindenképpen jó érzéssel tölt el bennünket - nyilatkozta honlapunknak a nemzetközi TDK-csoporthoz tartozó EPCOS Kft. ügyvezetője.

A családi napon szombat délutántól késő éjszakáig igazi bulihangulat uralkodott, a szórakozást tűzijáték és retro-disco zárta.

Huszadszor is 
A mindig mosolygós és rendkívül kedves Saliga Enikőtől, az EPCOS médiakapcsolati vezetőjétől a helyszínen megtudtuk, hogy folytatják a hagyományokat és 2017-ben a huszadik céges családi napot is megrendezik majd. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére