Előzetesbe helyezték a zalaegerszegi gyilkost

H.Maja • 2015. április 15., szerda •
A 21 éves fiatalember az eddigi információk alapján szerelemféltésből ölt. Most a kórházból a börtönbe került.
Előzetesbe helyezték a zalaegerszegi gyilkost

Az elmúlt hétvégén, Zalaegerszegen a parkerdőben találkozott a két, rendezett körülmények között élő fiatal. A 18 éves áldozat, B.Júlia a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulója volt, szombaton végleg le szerette volna zárni kapcsolatát B.Barnabással. Januárban ugyan már szakítottak, de a fiatalember azóta is próbálta tartani a kapcsolatot a lánnyal.

A gyilkosság elkövetésének körülményeiről hivatalos tájékoztatás még nem érkezett kegyeleti okokból, de állítólag az áldozatnak több olyan sérülése volt, amik egyenként is halálosak lettek volna. B.Barnabás a késő esti tragikus találkozást követően autóba ült és Budapest irányába távozott. Sármellék előtt azonban egy fának csapódott, és fejsérülést szenvedett. A mentők a Zalaegerszegi Megyei Kórházba szállították, ahonnan most engedték el, de kéz és lábbilincsben a rendőrök a bíróságra vitték. Itt elrendelték az előzetes letartoztatását emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával.

                                     

B.Barnabás a bűncselekmény elkövetését követően felhívta egy barátját, és beszámolt neki a történtekről. A férfi ezt követően felhívta a fiatalember szüleit, akik egyből a rendőrséghez fordultak. A lány holttestét is a rendőrök találták meg egy szórakozóhely közelében, a parkerdőben. B.Barnabás fejsérülésének következtében nem emlékszik a történtekre.

közösség

további frisss

lap tetejére