Elmenekülnél a karácsony elől? Ezzel a kis utánfutóval bármikor megteheted!

Frisss.hu/apartmenttherapy.com - Fotók: escapevista.com • 2016. december 13., kedd •
Grincs élet luxus kivitelben.
Elmenekülnél a karácsony elől? Ezzel a kis utánfutóval bármikor megteheted!

Persze nem csak karácsonykor jön jól egy ilyen mobil otthon, hanem gyakorlatilag bármikor. Néha mindenki szeretne elvonulni, kicsit a természet közelében lenni és erre kínál tökéletes megoldást a Vista, amit az Escape Homestól szerezhetünk be.

Ez az utánfutóba oltott kis ház minden igényünket kielégíti, szóval tényleg olyan, mint egy valódi otthon, azzal az extrával, hogy ezzel szinte bárhol lakhatunk. Nyilván a nagy üveg felületek okozhatnak némi fejfájást, de aki ilyet vesz, azt nem az emberek fogják kukkolni a belvárosban, hanem az erdei állatok a rét szélén.

A történet pedig tényleg full extrával ér véget, hiszen egy hatalmas ágy, konyha főzőlappal és hűtőszekrénnyel, két nagy szekrény, fürdőszoba és felugró tévé is helyet kapott a lakóutánfutóban. Persze az alap Vistát is lehet fokozni: az XL verzió annyival több, hogy abban már mosógép is van (szárító funkcióval) és zuhanykabin helyett a fürdőkád gyönyöreit élvezhetjük.

A legkisebb, legalapabb modell ára 29 800 dollár, ami nagyjából 8,8 millió forint, de ennyit simán megér, egy ilyen mobil otthon, amivel elhagyhatjuk a szürke hétköznapokat. A másik hallatlan előnye, hogy elég egy fenyő mellé parkolni és máris nem kell fát venni/vágni karácsonyfának, csak feldíszítjük és bentről gyönyörködünk a látványban.

közösség

további frisss

lap tetejére