Elmaradt a meglepetés!

PCS - fotó: Tóth Arnold • 2016. december 20., kedd •
A Haladás futsal csapata ezúttal a Dunaferr otthonában szenvedett vereséget.
Elmaradt a meglepetés!

Elég hullámzó teljesítményt nyújtott eddig a szombathelyi csapat, hiszen több nyerhető találkozót is elvesztettek. Egy edzőváltáson is átesett időközben a zöld-fehér alakulat és a hátralévő alapszakasz találkozókon szeretné kivívni a felsőházi tagságukat. Ehhez viszont a dobogóra is esélyes Dunaújváros együttesét kellett megverniük Horváth Péteréknek.

Sajnos már az eleje sem sikerült úgy, ahogy azt a vasi szurkolók szerették volna. Az első perc végén a válogatottban is megfordult Hosszú Ádám megszerezte a vezetést a hazaiaknak és ezzel borulni látszott az eltervezett vendég taktika. A bajt csak tetézte, hogy a hatodik minutum végére Schrancz Balázs duplázta meg a Dunaferr előnyét. A kezdeti sokk után aztán magára talált a Hali és több veszélyes támadást vezettek a szombathelyiek. A szünetig azonban már nem változott az eredmény.

Aztán a második játékrész kezdetét is jobban csípték el a vendéglátók és Fekete háromra növelte a hazai gólok számát. Szerencsére Halmos Máté a 28. percben szépített, azonban a java még hátravolt. Öreglaki Norbertet a játékvezetők a 31. percben kiállították, így a játékos nem csak ezen a találkozón nem léphetett már pályára, de a következő év első mérkőzését is ki kel hagynia. Az ezer sebből vérző Haladás ezután már hiába tett fel mindent egy lapra Németh Péter beállította a végeredményt. Győzelmével a Dunaferr fellépett a harmadik helyre, a Haladás pedig maradt a hetedik pozícióban.

Dunaferr DUE Renalpin FC - Swietelsky-Haladás VSE
4-1
(2-0)

Haladás: Tyukász, Gyimesi (kapusok) - Gyurcsányi, Hegyesi, Hajmási, Vidák, Öreglaki, Horváth P., Halmos, Németh E., Németh B., Rácz, Bencsik, Sipos
Gólszerző: Hosszú, Schrancz, Fekete, Németh P. illetve Halmos
Kiállítva: Öreglaki 31. perc

közösség

további frisss

lap tetejére