Elkezdték építeni az augusztusban nyitó szombathelyi Burger Kinget

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2016. március 13., vasárnap •
A Drive-os étterem 185 négyzetméteres lesz.
Elkezdték építeni az augusztusban nyitó szombathelyi Burger Kinget

Októberben megírtuk, hogy megnyitja éttermét városunkban a második gyorsétterem hálózat is. A jó pár éve a Fő téren működő McDonald's első számú konkurenciája, a Burger King nyitja meg vidéki tizedik éttermét Szombathelyen, a Zanati út végén. Az építkezést a napokban elkezdték, így már látszik, hogy beigazolódott októberi cikkünkben írt pontos helyszín is, azaz a Zanati út és a Decathlonhoz vezető út közötti területről van szó.

Októberben még tavaszi nyitás volt a terv, de a kényszerű csúszás miatt a végleges időpont 2016. augusztusa lett. Információink szerint az építkezéssel júliusra teljesen elkészülnek majd, de a belső tér kialakítása miatt pár héttel később mehetünk csak életünk első szombathelyi Whopperjét megrendelni.

A szombathelyi Burger King 185 négyzetméter nagyságú lesz, ami megegyezik a tatabányai étterem nagyságával, ezért valószínű, ahhoz nagyon hasonló lesz a kinézete is. Várhatóan Drive-ot is kialakítanak majd, azaz ki se kell szállni az autójából az igazán sietőknek.

Forrás: burgerking.hu

A Burger King honlapján szereplő térképen egyébként érdekes módon már fellelhető a szombathelyi étterem, máshol hamarosan nyíló státuszt írnak hozzá. Ettől függetlenül megjelentek az álláshirdetések is, a cég honlapján Junior menedzserek jelentkezését várják. De akár a Vas Népében is megtalálhatjuk a Burger King álláshirdetését, tehát ahhoz, hogy pár hónap múlva gyorséttermi okokból is lesz miért a Zanati út végét felkeresni már nem férhet több kétség. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére