Elkezdték építeni a karnevált

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. augusztus 26., szerda •
És ezzel együtt folyamatosan zárják le a belvárost.
Elkezdték építeni a karnevált

Lassan minden startra kész a holnapi nyitó ceremóniára. Napközben elkezdték összeszerelni a bódékat, lezárni az utakat. A Rákóczi utcában észrevehető talán legjobban, hogy épül a Borok utcája, ide már reggel sem lehetett behajtani.

A szervezők a tegnapi sajtótájékoztatón elmondták, ahogy vasárnap véget ér a karnevál, hétfőn ahogy tudják, megnyitják az utakat. 

Itt várhatók még útlezárások:

2015. augusztus 26-án 24.00-tól 31-én 24.00-ig: Thököly I. utca – Mátyás király utca körforgalom kereszteződésénél; Thököly Imre utca Szent Márton utcai torkolata; II. Rákóczi F. utca a Légszeszgyár utca kereszteződésénél; Zrínyi Ilona utca a Hunyadi utca és Batthyány tér közötti szakasza; Batthyány tér körforgalom; Aréna utca a Vak Bottyán hídnál

2015. augusztus 27-én 16.00 órától 30-án 24.00 óráig: Szent Márton utca a Gyöngyös patak híd és a Király utca 3. szám közötti szakasza.

A helyi járatos autóbuszok a lezárás idején terelőúton haladnak a Vasi Volán Zrt. járatai. A Mátyás király utca és a Thököly utca mindkét oldalán megállni tilos lesz érvényben!

A rendezvény környékén és a lezárt területen belül engedéllyel közlekedőktől is kérjük a KRESZ-szabályok betartását, különösen a megállási-várakozási tilalmak figyelembevételét. A szabályok betartását a hatóságok ellenőrzik, a szabálysértőkkel szemben intézkedést kezdeményezhetnek.

A bevezetendő megállási tilalmak a mentés és az autóbuszos közlekedés biztosítását szolgálják.Behajtási engedélyek igénylésére – a lezárt területre behajtáshoz – a rendezvényt megelőzően lesz lehetőség a Karneválirodán (Szombathely, Aréna u. 8.) A lezárás telepítésével párhuzamosan a Kossuth L. utca felengedéséig az utcában kijelölt személytaxi várakozóhely a Thököly utcába kerül áttelepítésre a két körforgalom közötti szakaszra (Thököly u. 11. szám).

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére