Elképesztően sikeres Szelestey utcai kabátakció Szombathelyen

Frisss.hu • 2017. január 12., csütörtök •
Újabb bizonyíték arra, hogy az Y-generáció szociálisan érzékeny.
Elképesztően sikeres Szelestey utcai kabátakció Szombathelyen

Vannak még bőven jóérzésű emberek nemcsak az ország különböző pontjain, hanem Szombathelyen is. Ezt is mutatja, hogy több kabátgyűjtő pont is nyílt a városban például a Weöres Sándor Színház előtt vagy a Szófia utcában.

Jó hír, hogy most már a Szelestey utcában is van egy olyan hely – az egyik dohánybolt előtt - , ahol segíteni tudunk a rászorulókon.

„ Szerettem volna valahogy segíteni azokon az embereken, akiknek ilyenkor át kell vészelniük valahogy a kemény mínuszokat. Ezért döntöttem úgy, hogy megszervezem a kabátakciót. A vasút felé sokan megfordulnak nap mint nap, így több emberhez is eljuthat a segítség. Nagyon jó látni, hogy rengeteg fiatalt megmozgat ez a dolog. Azt tapasztalom, hogy az Y-generáció szociálisan nagyon érzékeny. Sokan vannak köztük, akik segíteni szeretnének, de anyagilag nem tudnak. Ez egy alternatíva erre és egy jó megoldás, hogy jobbá tegyük mások életét – mondta el az üzlet alkalmazottja, aki az akciót szervezte.   

Sajnos néhányan nem úgy értelmezték a helyzetet, ahogy kéne. Azt persze nem tudjuk, hogy lustaságból nem jutottak el a pontig, vagy menet közben meggondolták-e magukat. 

Srácok, légyszi ne legyetek lusták vagy ami nem kell igazán, azt ne vigyétek el! Lehet, hogy más valamikor egy pont ilyen kabátról/kabátokról álmodott, mint ez/ek:   

közösség

további frisss

lap tetejére