Életmentő applikációk, avagy ezek a programok legyenek ott a telefonodon

Frisss/playful - fotó: pixabay, bitport, The Huffington Post • 2017. április 01., szombat •
Megannyi káros tulajdonsága mellett bizony van előnye is az okoskütyüknek. Nem hiszed?
Életmentő applikációk, avagy ezek a programok legyenek ott a telefonodon

Ki az, aki egyetlen napot sem tud elképzelni a mobiltelefonja, tabletje nélkül? Az egészségre ártalmas tulajdonsága mellett bizony akad nem kevés előnye is a készülékeknek. Sőt, valóban hasznos, életmentő funkcióval is felvértezhetjük az okoskütyünket. Aztán csak rajtunk múlik, hogy valóban jól használjuk a megfelelő applikációt.

Lehet átvitt értelmet is adni az életbevágó szónak, ebben az esetben tökéletesen illik a meghatározás a DO fantázianévre keresztelt program. A régi noteszek korát idézi, amely a napi időbeosztásban nyújt segítő kezet. Nincs szükség jegyzettömbre, se naptárra, hiszen mindez megtalálható ebben az applikációban. A tennivalókat listába szedhetjük és emlékeztetőt is beállíthatunk, ha pedig elvégeztük, vagy érvényét vesztette a feladat, akkor ki is húzhatjuk a feladataink közül.

Ötvözzük az egészséget és a napi teendőket. Az eredmény? 7 MINUTES WORKOUT program, mi az elfoglalt emberek számára készült. Az egészségünk, az alakunk és a fittségünk megőrzése miatt elengedhetetlen, hiszen csak hét percet kér az életünkből. Ráadásul megszakadnunk sem kell, mert több edzettségi szint közül válogathatunk. Azonban csodát nem kell várni, mert ezzel a mozgással "csak" az egészségünk megőrzéséért teszünk.

Ma eleget ittál? Mint tudjuk, napi két és fél liter folyadék bevitele kell ahhoz, hogy a szervezetünk megfelelően működjön. Sokan erre legyintenek, és nem fogadják meg a tanácsokat, pedig ezzel is rengeteg bajt előzhetünk meg. Főleg most, hogy közeleg a jó idő. A WATER LOG segít, hogy erre is odafigyeljünk, és szokásainkat betáplálva emlékeztet, hogy pótoljuk a folyadékot. Erre bizonyos időintervallumokat is beállíthatunk, majd grafikonon elemezhetjük, hogy miből és főleg mennyit ittunk. Ötletes, nem?

Reménykedjünk benne, hogy senkinek nem kell használnia, mégis jó, ha a készülékünkre telepítjük az ELSŐSEGÉLY - MIT KELL TENNEM? applikációt. Kapóra jöhet, ha hirtelen cselekednünk kell, esetleg egy baleset esetén. Célszerű alaposan feltérképezni a programot, mert nagyon hasznos kis app. Érthetően ábrázolja az elsősegély technikákat és a stabil oldalfekvést is. Persze ne akkor bújjuk a programot, amikor megtörténik a baj, hanem célszerű előtte felvértezni magunkat a tudással.

via playful

közösség

további frisss

lap tetejére