Artner Tamás: Egy pontért utazik a Haladás

szróbert • 2014. augusztus 10., vasárnap •
Egy győzelem és egy vereség után ismét egy nagyon fontos mérkőzés előtt áll a Szombathelyi Haladás. A cél legalább az egyik pont megszerzése - hangsúlyozta a honlapunknak nyilatkozó Artner Tamás. A zöld-fehér labdarúgók vezetőedzője szerint nehéz meccs vár a Halira, hiszen annak ellenére, hogy eltiltások és sérülések sújtják mindkét csapatot, mégis a hazaiak tekinthetők esélyesebbnek. Az NB I. harmadik fordulójában a Diósgyőr-Haladás mérkőzés vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődik.
Artner Tamás: Egy pontért utazik a Haladás

A frisss.hu-nak a meccs előtti utolsó edzés után nyilatkozó Artner Tamás hozzátette: Az NB I-ben minden mérkőzés fontos, és most olyan csapathoz megyünk, mely az egyik legerősebb a magyar mezőnyben. Szerintem a Győr és a Videoton után a Diósgyőrnek van a legerősebb játékoskerete. Noha mindkét klubot eltiltások és sérülések sújtják, mégis a hazai csapat tekinthető a mérkőzés esélyesének. Nálunk sérülés miatt Radó András biztos, hogy nem játszhat, de Halmosi Péter játéka is kérdéses, eltiltottunk nincs. 

Az utóbbi időben mindig ponttal tért haza a Haladás Diósgyőrből, reméljük, hogy ez a sorozat nem szakad meg és szombat este is jók lesznek a szombathelyi fiúk legalább az egyik pontra. Azt is megtudtuk, hogy Németh Márió újra tagja a keretnek.
A Diósgyőr igaz, hogy nincs jó passzban, igaz, hogy a nemzetközi porondra kevés még a keretük, ám a hazai mezőnyben jól rajtoltak, két mérkőzésen 4 pontot gyűjtöttek, a Haladás 3 ponttal áll. Az összecsapás vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődik. Hajrá Hali!

 

közösség

további frisss

lap tetejére