Egy, kettő és három…gombóc fagylaltért ugráltak

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. június 11., vasárnap •
A Szombathelyi Kötélugró Klub ifjú tehetségei szombat este, a ,,Dolce Vezzo fagyiszerző versenyen” mérték össze tudásukat. A vándorserleget Nagy Lotti érdemelte ki.
Egy, kettő és három…gombóc fagylaltért ugráltak

Alig 2 órával a Falco-Alba kosárlabda-bajnoki döntőn történő szereplést követően már négy helyszínen 48 utánpótláskorú kötélugró mutatta be mire képes. Attól függ, ki milyen ügyes volt, ezúttal érem helyett 1, 2 vagy 3 gombóc fagylaltot kaphattak a gyerekek – tudtuk meg Füle Magdolnától, a klub vezetőedzőjétől. 

A Belváros 4 helyszínén, a Belső Uránia udvarban, a Fő téren két helyen is és a Dolce Vezzo fagyizó előtt kezdődött meg a verseny és mindenhol más volt a feladat. Különböző nehézségi fokú kétköteles, gyorsasági és szabadon választott elemeket is be kellett mutatni, de olyan feladatot is kaptak, hogy rá kellett venni a Fő téren sétáló járókelőket az ugrálásra.

Minden állomáson mintegy 20-20 percet töltött el egy csoport, majd jött az értékelés, amelynek végén a 9 esztendős Nagy Lotti - róla már ITT bő terjedelemben írtunk - vehette át a Dolce Vezzo vándorserleget, miután minden állomáson 3-3 gombóc fagyit ért a bemutatott produkciója.

A serleget a klub kiváló versenyzőjétől, Varga Flórától vehette át a győztes, a verseny után pedig mindenki ehetett a finom Dolce Vezzo fagyiból.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére