Edzőterem helyett műterem, avagy a harcos másik arca

Szita Róbert - Fotó: Lovagi Milán • 2017. január 18., szerda •
Horváth Niki egy ,,törékeny” hölgy, a K-1 pedig egy kemény sportág - ezt mutatják a műtermi felvételek is.
Edzőterem helyett műterem, avagy a harcos másik arca

Azért vállaltam el a fotózást, mert kíváncsi voltam önmagamra és arra is, hogy mit tudunk közös munkával kihozni egymásból, illetve, hogyan lehet bemutatni küzdősportágamat a műtermi felvételek által másoknak – indokolta a műtermi fotózáson történő részvételét honlapunknak Horváth Niki világbajnoki ezüstérmes K-1-es harcos, aki elmondása szerint nagyon élvezte a közös munkát Lovagi Milánnal és asszisztensével, Mihácsi Teodórával.

Lovagi Milán neve és munkája már ismert a frisss.hu olvasói előtt is. Négy-öt éve rendszeresen fotózza az ismert sportolókat mind a fővárosban, mind itthon, Szombathelyen is.

Több világ- és Európa-bajnok sportolóval volt szerencsém már dolgozni és mondhatom, hogy igazán hálás feladat, mert kreatív felvételeket tudok készíteni olyan sportemberekről, akiket nagyszerű fotózni. A képeimmel igyekszem művészi oldaláról bemutatni az adott sportágakat. Niki esetében az adta az ötletet, hogy nem mindennapi, hogy ennyire kemény küzdősporttal foglalkozik egy "törékeny" hölgy – fogalmazott Lovagi Milán, aki képeivel szeretné elérni, hogy a sportolókat, illetve sportágukat még jobban megismerje a közvélemény.

A Niki a műterem után újra az edzőterembe vonul, és a többszörös világbajnok Horváth Győző irányításával tovább folytatja a felkészülést a májusi – a görögországi Santoriniben rendezendő – Európa-bajnokságra.  

közösség

további frisss

lap tetejére