Durva, de Szombathely legergyább vloggerének csak annyit sikerült felfognia városi létből, hogy ősz van

NagyRobert • 2016. október 19., szerda •
Bár legalább ezt az egyet azért sikerült neki.
Durva, de Szombathely legergyább vloggerének csak annyit sikerült felfognia városi létből, hogy ősz van

Üvöltő gagyi zene és ehhez képest sokkal halkabb beszédhangsávok, koncepció nélküli váltások, spontánnak álcázott bénázás, hát persze, hogy a YouTube nagyon sötét oldalán ismét belebotlottunk Smoge-ba. A változás most csak annyi, hogy nagyjából egy hét leforgása alatt két videót is sikerült kiszenvednie a világinternetekre, igaz, mindkettőhöz volt segítsége.

Szombathelyen ősz van, értem?

Ősz van, ki hitte volna, de azért ismételjük unalomig - és még azon is túl - hátha nem sikerült elsőre megérteni ezt a rendkívül összetett állítást. De, arról se feledkezzünk meg, hogy "szó szerint süt a nap", bár van egy olyan sejtésem, hogy a művészúr nem épp erre a szófordulatra vágyott.

Bár akkora gáz azért nincs, a gyerek egyedül és társaságban is tudja égetni magát, most épp Matee-val, aki végkimerülésében egy MSH előtti padon lógatja a nyelvét, mint valami kivénhedt kopó... Mi lesz így a szombathelyi ifjúsággal, ha még a beköszönés előtt kifulladnak.

Ha sikerült eddig túlélnünk a tré-tenger hullámait, akkor a végére full retardáld módban még bemondják párszor az arcok, hogy "van új videó", hátha az a nagyjából másfélszáz ember is leiratkozik, aki eddig fel volt.

Smoge szerelmet vall PitBullnak és fordítva?

A másik videó - már ha lehet ezt egyáltalán annak nevezni - valami kis rappelős picsogás, ahol hősünk követi a jól bevált receptet: kooperált valakivel, aki ultragázban és full kreténben nyomja, így a sokkal jobbnak fog tűnni az, ami egyébként simán ótvar.

Egyébként a szöveg mélyreható elemzése nélkül is kijelenthetjük, hogy a "Béby féltelek" című eposz eléri a célját, végre Szombathelynek is van tömegpusztító fegyvere.

közösség

további frisss

lap tetejére