Döntőbe jutott mindkét Westside-os formáció az EB-n! 2.nap

frisss.hu • 2016. május 28., szombat •
Tegnap a legjobb tizenhat, ma a legjobb tíz közé kerültek a szombathelyi táncosok.
Döntőbe jutott mindkét Westside-os formáció az EB-n! 2.nap

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, a csehországi Karlovy Vary-ban megrendezett hip-hop Európa-bajnokságon ott van a szombathelyi Westside TSE két csapata is. Vincze Csaba koreográfus, az egyesület elnöke minden napot külön videóval dokumentál, melyből az elsőt pénteken be is mutattuk.

A tegnapi nap eseményeinek összefoglalója is elkészült, büszkén gratulálhatunk mind a 22 szombathelyi táncosnak, ugyanis mindkét csapat továbbjutott az előselejtezőkből és ma már a legjobb 16 között lépnek színpadra.

A videóból kiderül, mennyire sűrű egy ilyen Európa-bajnokságon a résztvevők programja. Különösen azoké, akik annyira komolyan veszik a megmérettetést, mint a Westside-osok, ők ugyanis minden létező lehetőséget megragadnak a gyakorlásra, koncentrálnak a fellépésre, aztán elemzik a felvételeket. Fantasztikus a csapat összetartása is, nem véletlen tehát a továbbjutás.

A szombat programja reggel kilenckor az elődöntőkkel indult, reméljük, az esti döntőben is érintettek lesznek a szombathelyiek Az összefoglalóval holnap jelentkezünk.

Frissítés: Nemrég tájékoztatta frisss.hu-t Vincze Csaba, a Westside TSEelnöke, hogy mindkét csapatuk bejutott a ma esti döntőbe. Előzetesen egy döntőbe jutással is elégedett lett volna a koreográfus, így azt már most elmondhatjuk, hogy a cél maximálisan teljesítve lett. A végső sorrend szombat este derül ki. Hajrá Westside!

 

közösség

további frisss

lap tetejére