Döntetlen a Liga kupában: Haladás – Sopron 1-1

SzR-HCs • 2014. október 08., szerda •
Az eddig százszázalékos Haladás az NB II-es Sopront fogadta a labdarúgó Liga Kupában. Két nappal a létfontosságú bajnoki után, a Rohonci úti meccsen erősen tartalékos csapattal állt fel az NB I-es zöld-fehér csapat. Artner Tamás a frisss.hu-nak a meccs után elmondta, hogy ez alkalommal az eddig kevesebb játéklehetőséget kapott fiatalokkal állt fel a Haladás, ami most csak a döntetlenhez volt elegendő. A kedd esti meccsen a szombathelyiek közül Angyal volt dicsérhető.
Döntetlen a Liga kupában: Haladás – Sopron 1-1

Haladás - Sopron 1-1 (0-0)

Haladás: Mursits – Medgyes (Zamostny 46’), Angyal, Zsirai, Farkas – Kopunek, Szakály (Jancsó 46’), Városi, Gyurján B., Németh M. (Tóth M. 52’), Halmosi (Rácz 46’)

Az első félidőben inkább a soproniak helyzeteit jegyezhettük fel, a vendégek voltak ekkor motiváltabbak. A szünetben ezért aztán több helyen is változtatott Artner Tamás.  

58’ – Városi tört be a büntetőterületre, ám a soproni Pető szabálytalankodott vele szemben, tizenegyes és ápolás.
60’ – Zamostny hihetetlen lazasággal ,,bapanenkázta” a büntetőt, 1-0!!!
67’ – Egyenlített a Sopron! Egy pontos beadást követően a fiatal Kovács Ádám fejelt a kapuba, Mursits sak beljebb tudta segíteni a labdát, 1-1!!!

78’ – Mesteri beívelés után Zamostny veszélyeztetett fejjel, de a soproni hálóőr mentett.
83’ – Szöglet után Zamostny az oldalhálóba lőtt.
90’ + 2’ – Vége a meccsnek, maradt az igazságos döntetlen .

A románok elleni válogatott meccs miatti szünet után, a Haladás legközelebb egy hét múlva, szerdán, Sopronban lép pályára. Ekkor egy esetleges győzelem esetén már kivívhatja a továbbjutást is a szombathelyi gárda. A Liga Kupa meccs után 2 nappal, október 17-én pedig már az NB I is folytatódik, akkor a Dunaújvárosban lép pályára Artner Tamás csapata.

közösség

további frisss

lap tetejére