Diósgyőr ellen: Bosnjak, Simon és Radó nélkül

szróbert • 2014. május 03., szombat •
Három meghatározó játékosát is nélkülözni kénytelen a Haladás. Artner Tamás vezetőedző szerint az öt sárga lap miatt hiányzó Predrag Bosnjakot, Simon Ádámot és Radó Andrást is csapatszinten kell majd pótolni vasárnap. Nem adjuk fel, továbbra is harcban akarunk maradni a harmadik helyért - mondta a meccs előtti utolsó edzésen a frisss.hu-nak nyilatkozó Hali tréner.
Diósgyőr ellen: Bosnjak, Simon és Radó nélkül

A diósgyőrieknek nagyon masszív csapatuk van, jó játékosokkal, és hasonlóan jó körülményekkel rendelkeznek. Számukra is nagyon fontos meccs lesz a vasárnapi, ezért is nevezem én ezt igazi „hatpontos” összecsapásnak. Minimális célkitűzésünk a a döntetlen, de persze nyerni szeretnénk - tette hozzá a honlapunknak nyilatkozó Artner Tamás. 

A Haladás várhatóan a Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér, Tóth P. – Szakály, Iszlai – Németh M., Nagy G., Halmosi – Medgyes összeállításban lép pályára. Csereként Gyürü, Dvorschák, Devecseri, Gyurján és Hrepka jöhet számításba.
A mérkőzést Erdős József vezeti, az  asszisztensek Ring György és Kispál Róbert lesznek.

A Haladás csapata már szombaton útra kel, a mezőkövesdi Balneo Hotelban éjszakáznak, majd vasárnap délelőtt egy kis mozgás vár a fiúkra, 11 órakor pedig megebédelnek. Rövid csendespihenő után a csapat 13.30-kor indul el a miskolci mérkőzésre.
Az OTP Bank Liga 26. fordulójában a Haladás tiszta fehérben, a Diósgyőr feketében játszik majd. A május 4-én, vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő bajnokit az DunaTV élőben közvetíti. Hajrá Hali!

közösség

további frisss

lap tetejére