A Decathlon mindenhova elviszi a sport szeretetét

szponzorált tartalom • 2018. december 29., szombat •
Bontó Árpádot, a szombathelyi Decathlon sportáruház igazgatóját kértük, hogy értékelje az idei évet.
A Decathlon mindenhova elviszi a sport szeretetét

Gyorsan, sportban és egyéb sporteseményekben gazdagon telt el az év is. Azon túl, hogy a szombathelyi Decathlon igyekszik sportosabbá tenni a várost a rengeteg sportélményen keresztül, maga a város is egyre több sportolási lehetőséget biztosít a városlakók részére. Az elmúlt években számos sportberuházás valósult meg, és kezdődött el. Úgy gondolom, - és most nem mint sportáruház igazgató mondom -, hogy ez rendkívül fontos egy város élhetősége szempontjából. Ezért is gondolom, hogy Szombathely egy élhető város. Bízom benne, hogy ez a folyamat folytatódik.

A Decathlon is igyekszik kivenni a részét ebből a folyamatból több fronton is. Az áruház adta lehetőségeken túl, igyekeztünk megjelenni a lehető legtöbb városi és megyei sportprogramon. Legyen szó egy vízilabda kupáról, vagy egy megyei vadásznapról. Több mint 50 kisebb-nagyobb partnerrel állunk kapcsolatban, így átlagban majdnem minden hétre jutott egy esemény, mely valamilyen formában a sporthoz kapcsolódott. Számos iskolában egyre több fejlesztés valósult meg, melyben igyekeztünk partnerek lenni. Rengeteg intézmény keresett fel bennünket, hogy ilyen vagy olyan módon álljunk az ügyük mellé. Minden megkeresésénél a sportkapcsolatot kerestük. Még az egyház is megkeresett bennünket, hogy támogassunk egy ifjúsági klub létrehozását sporteszközökkel. Úgy gondolom, hogy a sport összeköti az embereket, még a nagyon távoli szegmensben dolgozókat, élőket is. Ez egy gyönyörű dolog.

Egyre fontosabbnak tartjuk társadalmi felelősségvállalásunkat. Ha már az iskolákról beszéltem megemlíteném, hogy idén az egyházasrádóci Kossuth Lajos általános iskola sportpályáját volt szerencsénk felújítani, melyet országos pályázaton keresztül nyert el az intézmény. Itt több mint 6 millió Ft értékű fejlesztés valósult meg. Fontos, hogy minél többet tudjunk visszaadni az embereknek, hiszen évek óta éljük és alakítjuk együtt a város sportéletét Szombathelyen. És itt a kulcsszó a közösen, azaz együtt. Hiszen rengeteg olyan kis közösségekkel, vagy egyénekkel volt szerencsém találkozni, akik önerőből, szívükön viselve próbáltak valamit adni környezetüknek, közösségüknek. Számomra mindig öröm, amikor bejönnek az áruházba és segítségünket kérik, és ebben tudunk is segíteni.

Jövőre lesz 10 éves Szombathelyen az áruház. Ezt szeretnénk majd együtt megünnepelni a hallgatókkal és osztozni sikereinkben és a sport örömében. Hiszen ez nélkülük nem lett volna lehetséges.

Élve a lehetőséggel, ez úton is szeretném megköszönni a sok közös élményt, örömöt, sportban gazdag pillanatokat a hallgatóknak, és az egész szombathelyi Decathlon áruház nevében kívánok Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket, és Sportban, Egészségben gazdag Új esztendőt!

közösség

további frisss

lap tetejére