Csípőnagyobbítás az új divat Hollywoodban

Frisss.hu/life.hu - Fotó: billboard.com • 2017. április 02., vasárnap •
A gömbölyödő formák ismét hódítanak.
Csípőnagyobbítás az új divat Hollywoodban

A formás, homokóra alkat ismét reneszánszát éli, így nem csoda, ha egyre több fiatal lány és felnőtt nő fekszik a plasztikai sebészek kése alá. A mellnagyobbítás szinte elfogadott már Hollywoodban, most pedig egy újabb trend kapta fel a fejét: a csípőnagyobbítás.

Fotó: life.hu

Állítólag a Jenner lányok, Kendall és Kylie már átestek egy ilyen beavatkozáson, ami nem is csoda, hiszen a Kardashian-Jenner család tagjai jelenleg a sztárvilág divatdiktátorai. A modellként dolgozó Kendall és a kozmetikai termékeivel hódító Kylie alakja eléggé megváltozott, amit nem feltétlenül a pubertásnak köszönhetnek. Mellettük még Nicki Minaj-ról is sejthető, hogy nem a szerencsés gének miatt olyan formás a feneke.

Fotó: life.hu

A csípőbeavatkozáshoz gyakran a fenék átszabása is társul, hogy még formásabb hátsót kapjanak a lányok. Ehhez a különböző implantátumok társulnak, és ha még a derékból is leszívják a zsírt, még nagyobbnak tűnik majd a lányok popsija.

Fotó: life.hu

A plasztikai sebészek inkább igyekeznek lebeszélni az embereket ezekről a beavatkozásokról, mert nagy kockázattal járnak, valamint a fiatal lányok teste még változhat az idők során, amibe kár lenne belepiszkálni.

via life.hu

közösség

további frisss

lap tetejére