Csillagjegyek, akik még a jég hátán is megélnek

Szerző: frisss.hu/Gostica - Fotó: pexels.com • 2017. október 01., vasárnap •
Ők a legszívósabbak. Te is köztük vagy?
Csillagjegyek, akik még a jég hátán is megélnek

Míg egyes csillagjegyek szülöttei nehezebben jutnak túl a velük szembejövő problémákon, addig mások sokkal könnyebben veszik az akadályokat. Legyen szó párkapcsolatról, munkáról vagy az élet egyéb területeiről. Lássuk, kik is ők…

Kos

Energikusak, óriási a teherbírásuk, nyitottak az új dolgokra és bíznak magukban, ezért könnyen legyűrik a nehézségeket. A Kos jegyűek ugyanakkor lobbanékonyak, makacsak és önfejűek, így könnyen szerezhetnek ellenségeket. 

Rák

A Rák jegyűek nagyon érzékenyek, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennének erősek és kitartóak. Különösen bíznak magukba, így könnyedén elérik a céljaikat. 

fotó: pexels.com

Skorpió

Erőteljes személyiségüknek köszönhetően különös tehetségük van ahhoz, hogy érzelmileg hassanak a környezetükre. Az „áldozatuk” inkább megadja magát, mert szinte nem is tud mást tenni. Szisztematikusan és kitartóan érik el céljaikat. A jegy szülöttei általában elképesztően kritikusak másokkal, sőt, akár arrogánsak is lehetnek. Nem egyszerű velük kijönni.

Oroszlán

Az Oroszlán domináns típus, egy született vezető. Rengeteg energiával van megáldva, fáradhatatlan, céljai mellett a végsőkig kitart. Alapvetően büszke, időnként öntelt és lenéző másokkal, ezért nem is csoda, ha rengeteg haragosa van. 

via

közösség

további frisss

lap tetejére