Cikádor Kupán jártak a vasi karatékák

frisss • 2019. szeptember 24., kedd •
A hétvégén Szekszárd adott otthont a XVI. Cikádor Kupa elnevezésű karate versenynek. A megmérettetésen 37 egyesület 500 nevezéssel képviselte magát.
Cikádor Kupán jártak a vasi karatékák

Vas megyéből a „Leo” karate-do SE vett részt öt fővel. A rendkívül erős mezőnyben a lányoknál a 8-9 éves korosztályban Kovács Nóra indult, és mind Katában, (formagyakorlat), mind küzdelemben leszorult a dobogóról.

A 10-11 éves korcsoportban Fülöp Endre Csanád indult. Csanádnak ez volt az első küzdelme, és csak hajszálon múlt a dobogó.

A 12-13 éves korcsoportban Kovács Ákos formagyakorlatban jól szerepelt, de vereséget szenvedett a későbbi győztestől, így vigaszágon folytathatta. Sajnos ott 3-2-es pontozással alul maradt. A küzdelme már rosszabbul alakult, Ákos dekoncentrált volt, így vereséget szenvedett, és számára be is fejeződött a verseny.

A 14-15 éves korcsoportban Somogyi Dávid tette próbára tudását. Formagyakorlatban a negyedik helyen végzett, ám küzdelemben Ő is alul teljesített, így nem sikerült az éremszerzés.

Somogyi Laura a junior 16-17 éves korcsoportban formagyakorlatban a harmadik helyet szerte meg. A küzdelem neki sem jött össze, érem nélkül zárt.

Laura felnevezéssel indult a felnőtt korosztályban is formagyakorlatban, ahol szintén sikerült megszereznie a harmadik helyet.

- Csanád teljesítményével maximálisan elégedett vagyok, élete első küzdelmén erőn felül teljesített, és nem sok hiányzott a meglepetéshez. Ákostól és Dávidtól többet vártam, de ez most így alakult. Bosszantó, hogy sokszor csak apróságokon múlt, hogy nem tudtak érmet szerezni, többször szenvedtünk el 3-2-es vereséget, ami egy kis figyelemmel győzelem is lehetett volna - értékelte Gál Róbert edző.

közösség

további frisss

lap tetejére