Célszerű kutyabarát nőt választani, ha hosszabb párkapcsolat a célunk

Frisss/playful - fotó: FishForThoughts • 2017. február 25., szombat •
Hogy miért válasszunk egy háziállatokért rajongó hölgyet társnak? Több érvünk is van!
Célszerű kutyabarát nőt választani, ha hosszabb párkapcsolat a célunk

A kutya az ember legjobb barátja! Épp ezért nem meglepő, hogy az állatokat kedvelő emberek nagyobb harmóniában élnek egymással. Nem csoda, hogy a kutyákat szerető nőket előszeretettel nevezik a legjobb feleségnek néhány tulajdonságuk miatt. Természetesen ahány ember, annyi féle, de íme, néhány érv, ami a négylábúakat kedvelő hölgyek felé billeneti a mérleg nyelvét.

Felelősségtudat: A háziállatok tartása nem egyszerű és nem könnyű feladat. Épp ezért ha egy, esetleg több kutyája van egy nőnek, biztosak lehetünk abban, hogy nagy odafigyeléssel van a kedvencek ápoltsága iránt. A külső megjelenés mellett gondoskodik arról, hogy a napi mozgásigényük is meglegyen. Az állatorvosi kezeléstől pedig valószínűleg jobban tartanak, mint a kutyus. Ez is azt bizonyítja, hogy mennyire önfeláldozóvá és gondoskodóvá válik egy hölgy.

Önzetlenség: Az emberekben van egy alapvető önzőség, ami kisgyerekkorban alakul ki. Ennek ellenére felnőttként képes meglágyulni még a legridegebb szív is, ha egy ártatlan kutya tekintete mered ránk. Ezért hiába hoz kemény szabályokat egy ebtartó nő, mert bizony ő is „megpuhul”. Legyen szó a vacsorájáról, vagy ágyáról, egy kutyabarát megosztja kedvencével, bármiről legyen szó.

Megbocsátás: Ha egy méreg drága cipőt rág össze a kedvenc négylábúnk, képtelenség hosszabb ideig haragudni rá. Ezt úgyis csak az tudja átérezni, akinek otthonában valóban ott egy kutya. A kezdeti összecsiszolódási időszakot követően nincs olyan rossz cselekedet, amit ne bocsátana meg a gazdi. Ezt a tulajdonságot egyébként a párkapcsolatba is átplántálják a hölgyek.

közösség

további frisss

lap tetejére