But first, let me take a selfie – és irány a börtön!

vkriszti-cosmopolitan.hu • 2014. július 23., szerda •
Képzeld el, amint felveszed a csini új ruhádat, csinálsz egy szelfit, felteszed Facebookra és Instagramra, aztán kattan a bilincs a kezeden. Pontosan ez történt egy amerikai lánnyal, aki lopott ruhákban szelfizett a közösségi portálokon.
But first, let me take a selfie – és irány a börtön!

A 27 éves Danielle Saxton a Mortie's Boutique-ban járt, ahonnan dizájner ruhákat, pólókat és ékszereket lopott. A lány azonban ahelyett, hogy mélyen hallgatott volna tettéről, rövid időn belül már a Facebookon és az Instagramon virított az új cuccokban.

Mikor a bolt tulajdonosának, Kert Williams-nek feltűnt, hogy eltűntek a dolgok a boltjából, hírül adta ezt a közösségi oldalakon, annak a leopárd mintás ruhának a fotójával együtt, amit a lány elcsent. Innentől kezdve megállíthatatlanul terjedt az információ, és szinte perceken belül megtalálták a lány képén az eltűnt ruhadarabot.

A hatóságoknak ezután már könnyű dolga volt, hiszen a fotó GPS-koordinátáit felhasználva gyorsan ott termettek Danielle lakásánál, aki még akkor is a lopott ruhát viselte, mikor ajtót nyitott a rendőröknek.


 

közösség

további frisss

lap tetejére