Budapesti hátizsákokért rajong az internet népe

Frisss.hu/Core77.com - Fotó: Core77.com/handeyesupply.com • 2017. január 27., péntek •
A 70-es évek stílusa meghódította a világot.
Budapesti hátizsákokért rajong az internet népe

Az egyik budapesti bár alatt van egy pince, ahol egy srác beleszeretett a szocreál poliészteres valóságába. Inkább a minőség számított a design pedig megragadt valahol 40 évvel ezelőtt. Végül 2011-ben létrejött az YKRA, vagyis Lakatos Balázs letisztult formákra, funkcionalitásra és a minőségi kivitelezésre alapozott hátizsák kollekciója.

Világos színek, egyszerűség és mindemellett nagyon jó használhatóság. Mindkét változat - a Sailor és a Marta Mini - egy-egy zipzáras belső zsebbel és egy 13" laptop tokkal rendelkezik. Minőségi vászonból készül minden példány, ami ugyan nem vízálló, de azért egy kis esőtől nem feltétlenül kell megijedni a tulajdonosoknak.

Végül némi marhabőrrel, nikkel csatokkal és polipropilén kötelekkel lettek kicsit feldobva ezek a batyuk. A Sailor egy csattal és köteles behúzható felső résszel inkább alkalmi kirándulásokhoz ajánlott. a Marta Mini két csattal és ugyanúgy behúzható felső résszel, valamint alul marhabőr betéttel és bőr vállpántokkal kapható.

Lakatos Balázst Yvon Chouinard és Jake Burton ihlették és azok az idők, amikor az emberek nem profi felszereléssel mentek ki a szabadba, csak a szenvedély, a vágy és a lélek hajtotta őket. Ezek a táskák pontosan ezeket a boldog békeidőket idézik vissza. Ha egy régimódi túrázásra vágysz, akkor itt az YKRA.

közösség

további frisss

lap tetejére