Brazília: nyolc között a hazaiak és Kolumbia!

szróbert • 2014. június 28., szombat •
A brazilok továbbra sem azt hozzák, amit várnak tőlük, megint elmaradt a könnyed és meggyőző játék. Olyannyira megszenvedtek Chile ellen, hogy a 120. percben Pinilla hatalmas felső kapufát lőtt, tehát majdnem kiejtette a hazaiakat. Brazília csak büntetőkkel tudott a nyolc közé jutni, nem úgy, mint kolumbiaiak. Ők magabiztos és nagyon eredményes támadó játékkal továbbra is száz százalékos teljesítményt nyújtanak. Legjobbjuk, James Rodríguez pedig a világbajnokság felfedezettje lett, jelenleg öt találattal vezeti a góllövő listát.
Brazília: nyolc között a hazaiak és Kolumbia!

Nem sokon múlt a chilei csoda, Brazília tizenegyesekkel jutott a negyeddöntőbe! Hatalmasat küzdöttek a chileiek, de Jara kétszer is megbosszulta, hogy Sampaoli pályára küldte. A hosszabbításban nem született gól, a tizenegyeseknél pedig a brazilok voltak a jobbak, miután a tízből öt büntetőt kihagytak a csapatok, többek mellett a chileiek legjobbja, A. Sanchez is hibázott. Így a hazaiak jutottak elsőként a negyeddöntőbe. Brazília-Chile 1-1. (3-2)

Suárez hiányában nem sok babér termett az uruknak. A kolumbiaiak egy perc esélyt sem adtak, és az új sztár, James Rodríguez a 28., és az 50. percben gondoskodott a magabiztos győzelemről. Az első gól pedig egyszerűen élményszámba ment. Történt ugyanis, hogy 22 méterről mellre vette a labdát, majd kapásból, irtózatos erővel úgy vágta az uruguayi kapuba azt, hogy hiába nyújtózkodott Muslera, esélye sem volt védeni. Szerintem a vébé eddigi legszebb gólja volt! Most azt mondom, hogy Brazília felkötheti azt a bizonyost a negyeddöntőben, és lehet, hogy az is kevés lesz. Kolumbia-Uruguay 2-0.

közösség

további frisss

lap tetejére