Bognár Kristóf szerint gyors összekovácsolódásra lesz szükség

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. augusztus 31., szerda •
A sárga-feketék egyelőre a válogatottak és az idegenlégiósok nélkül készülnek a bajnoki rajtra.
Bognár Kristóf szerint gyors összekovácsolódásra lesz szükség

A Falco KC Szombathely felnőtt csapata pontosan két hete kezdte meg a felkészülést a 2016/2017-es bajnoki szezonra. 

A hatodik szombathelyi szezonját kezdő Szrecsko Szekulovics az 1-8. hely elérését tűzte ki célul. De vajon az EB selejtezőket ma megkezdő válogatott bő keretébe is behívott Bognár Kristóf hová várja a csapatot?
Mindenképpen alkalmasnak tartom a csapatot arra, hogy az 1-8. hely valamelyikét megszerzi, persze minél előrébb szeretnénk végezni. A játékosállományunkat elnézve jogosak ezek az elvárások. Nagyon fontos lesz majd összekovácsolódnunk az EB selejtezők után visszaérkező válogatottakkal és a légiósokkal.

Milyenek a Szekulovics mester által irányított edzések?
A mesterrel kapcsolatos első benyomásaim nagyon pozitívak, szigorúak a követelmények, de nagyon barátságos a hangulat.

Ma Anglia ellen kezdi a válogatott az EB-selejtező meccseket, mit vársz Váradi Benedekéktől?  
Nagyon jó érzés volt a válogatottal készülni, igazán pozitív élményeket szereztem, részt vehettem másfajta tréningeken is, készülhettem más edzői felfogás szerint, számomra nagyon hasznos volt. Tanulhattam a szövetségi kapitánytól, a saját posztomon szereplő nálam még jobb játékosoktól. Szurkolok a csapatnak, buzdítom a szombathelyi csapattársaimat és bízom benne, hogy összejön a kijutás.  

A három Falco játékossal, Kovács Péterrel, Tóth Norberttel, Váradi Benedekkel és az egykori szombathelyi, Perl Zoltánnal felálló magyar válogatott ma este 18 órakor Kecskeméten száll harcba az EB részvételért. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére