Bochoda Benjamin egy hajszállal maradt le a dobogóról

Frisss - fotó: Bodorkós Máté, Facebook, Rónai György • 2017. május 23., kedd •
A szombathelyi testépítő hosszú kihagyás után, rövid felkészülést követően ismét az ország élmezőnyéhez tartozik.
Bochoda Benjamin egy hajszállal maradt le a dobogóról

Néhány hete már olvashattak Bochoda Benjamin testépítő kalandos történetéről, aki most egy rendkívül rövid, de annál eredményesebb felkészülést követően gondolt egy merészet és részt vett a Natural Testépítők Országos Bajnokságán. A szombathelyi fiatalember alig másfél hónap alatt igyekezett kihozni magából a csúcsformát, amely ennél a sportágnál szinte a lehetetlen feladatok egyikének számít. Neki mégis sikerült megcsinálni, hiszen az OB szűk elit mezőnyében a negyedik helyen végzett.

Rendkívül rövid idő állt rendelkezésemre, hogy versenyformába hozzam magam - nyilatkozta Bochoda Benjamin. A rendszeres edzés mellett oda kellett figyelnem a súlyomra, illetve a megfelelő táplálkozásra is. Az utolsó napokban már a folyadékbevitelt is a minimálisra kellett csökkentenem, hogy minél szebben dagadjanak az izmok. Emellett figyelni kellett arra is, hogy minél szebb tónusa legyen a bőrömnek, szóval kemény feladat volt.

Ennek ellenére sikerült odaérnie a legjobbak közé és kategóriájában csak egy hajszállal maradt le a dobogóról, azonban a szombathelyi testépítő nincs elkeseredve.

Elégedett vagyok, hiszen több évet hagytam ki, így nem is fogalmaztam meg irreális célokat magammal szemben. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen rövid felkészülési időszakkal a hátam mögött is sikerült meglepnem a mezőnyt és egy csepp hiányérzet sincs bennem. Sőt, ez az országos verseny is megerősített abban, hogy jól tettem, hogy visszatértem a testépítők világába - mesélte boldogan Benjamin.

A szombathelyi sportember egyébként további versenyeken is szeretné megmutatni formás izmait és a következő megmérettetésen bizonyára már éremmel a tarsolyában tér haza.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére