Betalál a nyári esőfíling a Voler Mouche-tól

Szerző: kányadóra - Fotó: Horváth Csaba, Voler Mouche • 2015. június 10., szerda •
A Summer Rain egy újabb remek ok arra, hogy megváltsam a jegyem a pár hét múlva esedékes koncertjükre. Persze, nem mintha eddig nem lett volna elég indokom rá.
Betalál a nyári esőfíling a Voler Mouche-tól

Nem ez az első alkalom, hogy a Savaria Mozi nagytermébe invitálta a célközönségét, és minden más lelkes zenerajongót a Voler Mouche. Szokásukhoz híven mindig a nagyvásznon mutatják be legújabb videoklipjüket, amiket általában egy-egy werkfilm is követ. 

A próbahelyiség mélyéről, de a nagyvilágnak szólnak ezek a dalok, ahogy a mostani nyári pezsgés, a Summer Rain. Miski Ádám és Szarvas Péter tagok állítják, hogy mindig is szerették volna egy olyan klipet forgatni, amiben az egész zenekar szerepel. Olyan videót akartak, amin látszik, hogy játszanak. A történet másik részében megelevenedik a nyári eső, a kőszegszerdahelyi tűzoltók segítségével. 

Ilyen lett a végeredmény:

 

Az album első kislemeze, a Still Life nagy sikere után most végre ebből is klip készült. Itt a hangzás tekintetében talán nem a megszokott voler-vonal került előtérbe, vagyis nem a kissé progresszívabb, elektromosabb irány. Klasszikusabb világ ez, könnyed, és finoman fogyasztható. Igazi nyári esős délután...A slusszpoén az, hogy miközben a munkálatok folytak a számítógép előtt, kint valóban eleredt az eső. 

A zenekar táján viszonylag újdonságnak számít, hogy a dobos, Bertalan Balázs újra beállt a csapatba, a klipben ő is hallható. Jót tett a zenekarnak a váltás. Kiss Flóra énekesnő hangja is talán még kifinomultabbnak és érettebbnek hat mint a korábbi években.

Ha valaki Voler Mouche koncertre szeretne menni, nem kell már sokat aludnia, június 26-án fellépnek a Szimfónia kávézó mögötti Zsinagóga udvaron.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére