Világbajnokság előtt: Berki újra esélyes

szróbert-HCs • 2014. szeptember 15., hétfő •
Az olimpiai bajnok Berki Krisztián első helyen jutott be a Szombathelyen megrendezett nemzetközi tornász verseny lólengés fináléjába. Elmondása szerint nem volt rossz gyakorlat, viszonylag lendületes volt, de volt egy kisebb hibája, aztán a szerenkénti döntőben rátett egy lapáttal és magabiztos győzelmet aratott a vasárnapi Swietelsky GP-n. Ezen a szeren Hidvégi Vid is dobogós lett. A szombathelyi Csillag Tünde jól sikerült gyakorlatával ezüstöt nyert talajon.
Világbajnokság előtt: Berki újra esélyes

A vasárnapi szerenkénti döntő harmadik versenyzője volt a magyar olimpiai- világ- és Európa- bajnok. Berki Krisztián kiválóan hajtotta végre gyakorlatát  A döntő másik magyar résztvevője, Hidvégi Vid is erős gyakorlatot mutatott be, és megérdemelten szerezte meg a harmadik helyet.
Szombathely Megyei Jogú Város kupáért kiírt lólengés finálé végeredménye: 
1. Berki Krisztián 16,05 pont,
2. Filip Ude 15,35 pont, 
3. Hidvégi Vid 15,05 pont.  A díjakat egyébként Sági József, a város kulturális- és sportbizottságának elnöke adta át. 
A verseny után Kovács László mesteredző, a frisss.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a szombathelyi verseny után bátran kijelenthető, hogy Berki Krisztián újra esélyese a világbajnoki címnek. A Kínában rendezendő világbajnokságra szeptember 27-én utazik a csapat, a verseny október 3-án kezdődik. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére