Bepillanthattunk egy nem szokványos párkapcsolatba

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. május 06., szombat •
A Dumaszínház májusi desszertjét Kormos Anett és Kovács András Péter szervírozta.
Bepillanthattunk egy nem szokványos párkapcsolatba

Magyarország két legismertebb és legjobb humoristája, Kormos Anett és Kovács András érkezett péntek este a vasi megyeszékhelyre. Nem titkolt szándékuk az volt, hogy alaposan rácáfoljanak a sztereotípiákra. A est témája ezúttal a párkapcsolatok voltak. Hogyan ismerkedhetünk, mire kell figyelnünk, mit akarunk az ellenkező nemű embertársunktól?!

Mégis mi olyat mondhattak a stand-uposok, amit eddig ne tudhattunk volna? Sokan abban a tévhitben élnek, hogy minden férfi egyforma és minden nő kiismerhetetlen. Ebből is látszik, hogy mennyire ismeri egymást a két nem. Az egész életüket behálózó feszültségbe, macska-egér játékot játszva sodródnak az árral, gondosan ügyelve arra, hogy ott legyen életükben a nagy Ő.

Aztán egy szép napon bekopog az ajtón a harmadik és máris kész a szerelmi háromszög. Ebben a szerepben ezúttal a közönség szerepelt, amely végigkacarászta a produkciót. Persze egy-egy ironikus megjegyzésnél, féligazságnál azért néhányan magukra ismerhettek, de ezt írjuk annak a számlájára, hogy minden poénnak a fele igaz.

A két humorista pedig nem okozott csalódást. Sok tanácsot és tippet kaptunk, amelyet akár egy következő ismerkedésnél, randizásnál vethetünk be. Bár a pozitív végkifejletért felelősséget nem vállalunk.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére