Bellus Pisti az örökzöld fenyőre esküszik, Pál Dénes vágya pedig idén is teljesül

PCS - fotó: Frisss.hu, Dumaszinhaz, TV2 • 2016. december 21., szerda •
Így készülnek a hírességek a karácsonyra.
Bellus Pisti az örökzöld fenyőre esküszik, Pál Dénes vágya pedig idén is teljesül

Bizony a legnagyobb sztárok is emberek, akik ugyanolyan lelkesen készülnek a szeretet ünnepére, mint bárki más. Bellus István, Veréb Tamás, Pál Dénes és Tóth Dániel osztja meg a Frisss.hu olvasóival legszebb emlékeiket, illetve a megvalósításra váró terveiket - mindezt a karácsony jegyében.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Veréb Tamásról szólt a 2016-os év, hiszen egy televíziós szórakoztató műsorban tűnt fel, amelyet óriási fölénnyel meg is nyert. Azóta pedig megjelent első önálló felvétele is, rendkívül kedvező fogadtatásra talált a közönség körében:

„Az utóbbi időszak nagyon mozgalmas volt számomra, így kevesebb időm jutott a családomra. Lesznek ugyan karácsonyi előadások a színházban, azonban most alkalmam nyílik kicsit hosszabb időre is hazalátogatni Miskolcra. Az ünnep nálunk mindig meghitten, szűk családi körben zajlik. Közös karácsonyfa díszítés, kiadós vacsorák és ebédek sorozata és a zserbózás elengedhetetlen részletei ennek az időszaknak, amit már nagyon várok, hiszen néha nyáron is képes vagyok ünnepi hangulatba kerülni egy-egy dal hallatán.”

 

Tóth Dániel sem unatkozik a szeretet ünnepén, hiszen több rendezvényen is tiszteletét teszi a Hollywood Classics idei sztárfellépője:

„Természetesen az évvége kicsit a visszatekintésről is szól, és nagyon boldog vagyok, mert nagyon jól sikerült az idei esztendőm. Az ünnepi készülődés már engem is beszippantott magába, a szentestét a családom, valamint a barátnőm társaságában töltöm. Leginkább a szeretteim körében eltöltött idő miatt várom leginkább a karácsonyt. Egy különleges meglepetéssel is készülök, hiszen otthon szenteste énekelek a családomnak. Ez nagyon meghitté és különlegessé teszi számomra a szeretet ünnepét. Persze a készülődéshez tartoznak a rendezvények is, amelyekre hivatalos vagyok. Így ezt sem hagyhatom ki. A fellépéseimen nagyon örülök, ha látom az örömöt az emberek arcán, akiknek énekelek. Ebben az időszakban egyébként a műsoromat több karácsonyi dallal is színesítem.”

 

Bizonyára mindenkinek van a tarsolyában egy vicces kis történet, amely karácsonyhoz köthető. Bellus István, a Kívánságszatyor magálmodója és a Showder Klub sztárja sincs ezzel másként. A borsodi humorista életében is kiemelt fontosságú a karácsony:

„Nagyon várom Én is az ünnepet, leginkább a finom ételek miatt. Az ajándékozás öröme már a fiatalabb generációt érinti. S, hogy miért olyan különleges nekem a karácsony? Ezt már műsorban is elmondtam, de a mai napig kedves számomra, amikor fenyőfát vettem, és az eladó azt mondta a “mennyire pereg ez a típus” kérdésemre, hogy ebből volt már olyan, ami két szezont is kibír. Majd megnyugtatott, hogy ha mégis peregne, akkor nyugodtan vigyem vissza, ők még májusban is ott lesznek a piacon.”

 

Pál Dénes úgy tűnik a „munkára” szavazott, mert idén is óramű pontossággal kell ünnepelnie. Persze a remek hanggal megáldott énekes is igényli a pihenést, de arra is szakít majd időt. Az ünnepi készülődés közepette csíptük el Dénest:

„Az utóbbi három évben erős logisztikát követően oldottuk meg párommal a karácsonyt. Idén sem lesz ez másként, hiszen kedvesemmel a fővárosban élünk, de szeretnénk szüleinket is meglátogatni. Ezért az ünneplés nálunk már 23-án elkezdődik és csak 28-án ér véget. Rohamtempóban keressük fel szeretteinket, de úgy tűnik - az előző évek tapasztalatai alapján - ez bevált. Persze vannak egyéb elfoglaltságok is, de az első helyen a szeretet ünnepe áll, amely a családról szól. Sokáig egyébként nem díszítettem fát, ráhagytam a szüleimre, de amióta a párommal élek ez a hagyomány megtört. A karácsonyban egyébként azt szeretem igazán, amikor körülüljük a családi asztalt, hiszen ritkán adatik meg, hogy mindenki ott legyen.” 

közösség

további frisss

lap tetejére