Beleszeretett gyermekei biológiai apjába - miután találkoztak

frisss.hu, szeretlekmagyarorszag.hu • 2016. március 31., csütörtök •
Gyermekük eközben már 3 éves volt.
Beleszeretett gyermekei biológiai apjába - miután találkoztak

Egy ausztrál nő hihetetlen szerelmi története meglehetősen szomorú előzmények után bontakozott ki.  Aminah Hart két gyermekét is elvesztette egy olyan genetikai eredetű betegség miatt, amelyet az édesanya hordozott, viszont csak fiúgyermekek betegszenek meg tőle. Ezután döntött úgy Aminah, hogy spermabankhoz fordul.

Több jelölt közül választotta ki a Tasmániában élő Scott Andersent. A férfinek már volt egy előző házasságából két gyermeke és minden szempontból megfelelt Aminah elképzeléseinek. A megtermékenyítés sikeres volt, 2012. augusztus 14-én meg is született kislánya, Leila.

A spermadonoroknak jelezniük kell előre, hogy sikeres megtermékenyítés esetén akarnak-e a későbbiekben találkozni gyermekükkel, Scott ezt meg is tette, így Aminah számára is tudott volt, hogy egyszer találkozni fog gyermeke apjával. A találkozás azonban egész másként alakult, mint gondolta volna.

Amikor Aminah édesanyja megkereste a neten unokája édesapját még a lélegzetük is elállt a férfi fényképe láttán. A kislány ugyanis megszólalásig hasonlít apjára. Ezek után természetesen létrejött a találkozás is, ami annyira jól sikerült, hogy egyből megbeszélték a következő alkalmat is. Aztán, ahogy az a „nagy könyvben” meg van írva, ezek az együttlétek egyre sűrűsödtek, míg Aminah - korábban elveszített - kisfia, Louis születésnapján Scott megkérte a nő kezét. Egész pontosan Leila etetését fejezte be éppen, amikor Scott egy eljegyzési gyűrűt húzott elő. Aminah nagyon meglepődött, de azonnal igent mondott.

A történet happy enddel, házassággal végződött. Az esküvőn részt vettek Scott előző házasságából született gyerekei is.

A szerelmi románcról Aminah könyvet ír, és a hírek szerint elképzelhető, hogy előbb-utóbb a mozivásznon is találkozhatunk vele.

közösség

további frisss

lap tetejére