Beindultak a gólyák - a második nap (képgalériával)

vkriszti • 2014. augusztus 30., szombat •
A gólyatábor második napja már sokkal mozgalmasabban telt, szinte megállása sem volt a gólyáknak és a pásztoraiknak, habár szerintem ezt senki sem bánta.
Beindultak a gólyák - a második nap (képgalériával)

Míg kulturális vetélkedőn elméjüket csillogtathatták meg a gólyák, az Egyetemi Erődvetélkedőn eszük mellett erejükre, találékonyságukra és ízlelőbimbóikra is szükségük volt. Volt itt minden: számháború, vízibombák, italkóstolás, sőt még Mutyi bohóc is meglátogatta a friss egyetemistákat. A bohócokról általában gyerekzsúrok és cirkusz jut az emberek eszébe, Mutyi azonban azt is megmutatta, milyen jól ért az egyetemisták nyelvén is. A sport szerelmesei találkozhattak Szombathely híres sportolóival is. 

Este a retro bulik fergeteges hangulata vette át a szerepet, a színpadon egymást váltották a 2000-es évek jobbnál jobb énekesei, zenekarai. A sort Sub Bass Monster kezdte, majd őt követte a Kerozin, a Groovehouse és a Kozmix.

Lányi Lala, a Kozmix énekese, azt mondta, nagyon jó volt a közönség, nagyon jól érezték magukat, csak sajnálják, hogy éjfélkor le kellett lőni a bulit. 

Hát igen, a szabály az sajnos szabály marad akkor is, ha igazán tetőfokára hág a hangulat, de úgy gondolom, így is mindenki a lehető legjobb élményekkel tért nyugovóra.

Fotók: Tóth Zsombor

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére