Beindult a nyár a Tófürdőn! (fotógalériával!)

SzR-TT • 2014. június 06., péntek •
Bízunk benne, hogy ez a fesztivál is jó példává és majd hagyománnyá is válik Szombathelyen - mondta több száz diák előtt Szakály Gábor önkormányzati képviselő a Tófürdőn. A június 6-án megrendezett nyárindító fesztivált Peresztegi Krisztina diákpolgármester nyitotta meg.
Beindult a nyár a Tófürdőn! (fotógalériával!)

Noha csak pár száz érdeklődőt vártak, az utolsó napi regisztrációk után már arról számolhattak be a szervezők, hogy közel ezer általános- és középiskolás jelezte, hogy ott lesz a nyárindító fesztiválon. 
Az örömhírt bejelentő narrátor - a megnyitó előtt - limbózásra hívta a megjelent diáksereget, majd Szakály Gábor koordinációs tanácsnokot, szombathelyi önkormányzati képviselőt kérte fel, hogy köszöntse a diákságot.
A jelentkezők, regisztrálók száma, vagyis az érdeklődés is előfeltételezi, hogy a nyárindító fesztivál is jó példa lesz itt, Szombathelyen. Azt szeretnénk, ha minden diák jól érezné magát a tanév végén, ez a rendezvény pedig idővel hagyománnyá válna - tette hozzá a tanácsnok. 

Szakály Gábor köszönetét fejezte ki a szervezőknek, az SRT Logó Ifjúsági Szolgálatnak, az Új Nemzedék Kontakt Pontnak, az Esélyek Házának és természetesen a Szova ZRt.-nek, mert gesztust gyakorolt, és egy nappal a hivatalos strandnyitás előtt lehetővé tette, hogy fürödni, szórakozni lehessen a Tófürdőn. 

Ezt követően Peresztegi Krisztina, Szombathely diákpolgármestere ismertette a sokszínű programot, a megannyi vetélkedőt és koncertet, majd hivatalosan is megnyitotta az első nyárindító fesztivált. 
Zumba, kötélhúzás, limbó, Henna festés, rajzolás, kötélugrás, táncbemutató, strandröplabda, vizi foci, koncertek, strand szépe és szép fiúja verseny és még ki tudja mennyi minden program szórakoztatta a közel ezer szombathelyi diákot. 
Naplemente után aztán megállapíthattuk, hogy igazán jó buli volt az első nyárindító fesztivál. Jövőre ugyanekkor, ugyanitt! 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére