Befejeződött a Haladás sportcsarnok válaszfalainak és kitöltő falazatának kőműves munkája

Forrás: Haladás Sportkompleum Facebook Fotó: Haladás Sportkompleum Facebook • 2016. október 22., szombat •
Megfelelő ütemben halad a szombathelyi sportkomplexum építkezése. A Rohonci úton nem áll meg a munka, a sportcsarnokban mind a válaszfalak, mind a kitöltő falazat kőműves mestermunkái elkészültek.
Befejeződött a Haladás sportcsarnok válaszfalainak és kitöltő falazatának kőműves munkája

Befejeződtek a padló alatti gépészeti szerelések, s elkészültek a vasalt aljzatok is. A stadion északi és keleti oldali előregyártott lelátó elemeit beemelték, a déli oldali lelátók beemelése folyamatban van. A lelátók külső oldali ferde vasbeton határoló falai a lelátó elemek beemelésével párhuzamosan elkészültek. Tovább folytatódnak a VIP területen az előregyártott szerkezetépítési munkák és a hozzá kapcsolódó kiegészítő monolit vasbeton szerkezet építkezései.

A rámpák és a múzeum shop vasbeton szerkezetépítési munkái folyamatban vannak. Terv szerint november elején a stadion acélszerkezet helyszíni szerelési munkái is megkezdődnek és beemelik a keleti oldali lelátók fölé az első térbeli rácsos tartókat. Az elkövetkezendő hetekben várhatóan megkezdődik a sportcsarnok közbenső födém elemeinek beemelése is, továbbá párhuzamosan folytatódnak a szerkezetépítési és kőműves munkák.

Via Haladás Sportkomplexum Facebook

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére