Balesetek napja - tripláztak Szombathelyen

TT • 2014. november 04., kedd •
Sok autós még mindig nem szokta meg a gondolatot, hogy véget ért a nyár. Az őszi időben pedig a nyirkos aszfalt, a ködfoltok, a rossz látási viszonyok sokszor megnehezíthetik és veszélyeztethetik a biztonságos vezetést. Tegnap három baleset is történt Szombathelyen.
Balesetek napja - tripláztak Szombathelyen

Tegnap délután háromnegyed 4-kor történt az első, majd körülbelül fél órás eltólódással, a többi két baleset a megyeszékhelyen.

Egy VW egyterű közlekedett a Rákóczi Ferenc úton a Gázmű felől, a Tököly Imre utca felé, mikor a Légszeszgyár utcából eléhajtott egy szintén VW személygépkocsi. Az idős úr elismerte a felelősségét. A balesetben senki nem sérült meg.

A Szent Flórián körúton közlekedett egy Citroen típusú személygépkocsi, ami megállt a zebránál, hogy átengedje a gyalogost, de ezt egy motoros későn vette észre. A kétkerekű ugyan fékezett, de már látta, hogy nem tudja elkerülni az ütközést így elfektette a motort és nekicsúszott az autó hátuljának. Itt csak a motoros sérült, de szerencsére ő is könnyebben. 

Egy férfi közlekedett motoros biciklijével a Csónakázó-tó felől, az Árkádia felé, majd kikanyarodott jobbra és rögtön vissza is akart fordulni, mint ahogy az autósok is szoktak, a buszmegállónál. Ám azt nem vette észre, hogy már egy autóbusz belekezdett az előzésébe, sajnos már nem tudott megállni és elütötte. Úgy tudjuk, itt sem történt súlyos sérülés.
 

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére