Az utcán kosaraztak, rendőrt hívtak rájuk – beálltak a zsaruk

frisss.hu, szeretlekmagyarorszag.hu • 2016. január 26., kedd •
A visszavágón már Shaquille O’Neal is segített – 14 millióan látták.
Az utcán kosaraztak, rendőrt hívtak rájuk – beálltak a zsaruk

A floridai Gainesville-ben, egy kis utcában állt neki kosarazni pár helyi fiatal, azonban úgy tűnik nagyon hangosak voltak, ugyanis egy közeli házban lakó kihívta a rendőrséget, hogy tiltsa meg nekik a sportolást. Ami ez után történt az nem mondható megszokottnak, ugyanis a kiérkező sheriff, Bobby White az eset „ismertetését” követően egyszerűen beállt kosarazni, sőt, még zsákolt is. Aztán megbeszélték, hogy másnap a kollégáival jön és játszanak egy igazi meccset.

Itt az első videó arról, amikor kiérkezik a rendőr:

Az igazi meglepetés azonban csak ezután történt. A rendőrségi eligazítás során nem más, mint az NBA négyszeres bajnoka Shaquille O’Neal sétált be a terembe, a rendőrök előzetes értesítése nélkül, úgyhogy már ők sem tudtak szóhoz jutni. Hát még a gyerekek, amikor a kiérkező zsaruk között a sztár kosarast is felfedezték! Shaq nagyon közvetlen volt a gyerekekkel, igazi segítségnek bizonyult a mérkőzés során. A végén még titkokat is elárult magáról, például, hogy hogyan keresett 700 millió dollárt a kosarazással. Búcsúzóul pedig fontos tanácsokat adott a fiúknak: Tiszteljék szüleiket, edzőjüket és vegyék komolyan a sulit.

A srácok egyáltalán nem bűnözők voltak, pusztán csak kosaraztak, mint minden normális gyerek. Ha legközelebb ismét azért értesítik a rendőrséget, hogy a gyerekek gyerekekként viselkednek, ugyanez lesz a reakcióm

- nyilatkozta White. A hatalmas sikert aratott reagálás rendkívül népszerű lett a közösségi portálokon, az egész gainsville-i rendőrség egy emberként állt ki kollégájuk mellet. A felvételeket eddig 14 millióan nézték meg.

És itt a Shaquille O' Neal-lel kiegészített csapat mérkőzés:

 

közösség

további frisss

lap tetejére