Fontos az ország számára az EP választás

• 2014. május 07., szerda •
Szerdán 18 órakor Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke Szombathelyen kampányol Hende Csaba, honvédelmi miniszter társaságában a Tóvendéglőben. A rendezvényről Hende Csabát kérdeztük.
Fontos az ország számára az EP választás

"Nem elsősorban a Fidesz-KDNP számára fontos ez a választás, hanem az ország és az emberek számára fontos az, hogy az a mérsékelt, kiegyensúlyozott és rendkívül sikeres politika, amit négy éve viszünk, tovább folytatódjon" - mondta el a frisss.hu-nak Hende Csaba, honvédelmi miniszter. "Pokorni Zoltán barátommal, a Fidesz alelnökével közösen, Puskás Tivadar polgármester úr közreműködésével találkozunk és szólalunk fel az Európai Parlamenti választási kampány keretében. Természetesen szó esik majd az EP választásokról, és mindennek a belpolitikai összefüggéseiről is."

Szombathely országgyűlési képviselője a választás jelentőségéről is beszélt: "Rendkívüli jelentősége van ennek a választásnak. Most be tudjuk fejezni azt a megkezdett munkát, aminek fontos állomása volt az április 6-i parlamenti választás. Olyan képviselőket tudunk Brüsszelbe küldeni, amennyiben a Fidesz KDNP listájára elegendő számban szavaznak, akik ki fogják vívni Magyarországnak az őt megillető tiszteletet és egyben biztosítják azt, hogy az Európai Unió jelentette lehetőségeket maximálisan kihasználjuk. Nekünk, szombathelyieknek ez rendkívül fontos, hiszen sem az új belgyógyászati tömb, sem a 86-os út fejlesztése, vagy akár a vasúti fejlesztések - amelyek a Sopron - Szombathely - Szentgotthárd vonal villamosítását jelentették - nem lett volna lehetséges az Európai Unió fejlesztési forrásainak bevonása nélkül."

"Számunkra nagyon fontos az is, hogy a jelenleg hajszállal vezetni látszó Európai Néppárt győzelmét bebiztosítva, a Néppárti frakción belül a Fidesz-KDNP minél nagyobb számú képviselőjével, minél nagyobb súllyal tudjon részt venni a politikai döntéshozatalban." - zárta szavait Hende Csaba

A Fidesz KDNP Európai Parlamenti választási kampánygyűlése szerdán 18 órakor kezdődik a Tóvendéglőben!

közösség

további frisss

lap tetejére