Az életét kockáztatja az épületek tetején pár fotó kedvéért az orosz csaj

NagyRobert/MyModernMet.com - Fotó: Angela Nikolau via Instagram • 2016. szeptember 09., péntek •
Figyelem, extrém tériszony- és életveszély!
Az életét kockáztatja az épületek tetején pár fotó kedvéért az orosz csaj

Valószínűleg a legőrültebb vállalkozás az, amibe az orosz Angela Nikolau belekezdett, de kétségkívül a leglélegzetelállítóbb is. Az alapötlet pofon egyszerű, csak felmegy egy magas épület tetejére, és ráadásként extrém sportot csinál néhány elég átlag mutatványból, miközben fotózzák, vagy épp szelfizik.

A felhőkarcolókon, hidakon, korlátokon és falak tetején egyensúlyozó, olykor elegánsban megjelenő Angelát nem lehet nem nézni, és nem követni az Instagramon, valamint a YouTube-on, mert akármennyire is őrült az egész produkció, a zsenialitását és a gyönyörűségét nem lehet elvitatni.

"Nincs határ és nincs kontrol sem", olvasható mottóként Nikolau Instáján, és ezután rögtön olyan adrenalinfröccsöt ad az embernek az autodidakta fotós lány, hogy a monitor adja a másikat. És igen, vannak videók is, de ezeket tényleg csak az erősebb idegzetűeknek ajánljuk, mert ez már platinakemény. Respekt és tisztelet Angelának, mert a közösségi médiás ügyködése a leghardabb kávénál és energiaitalnál is jobban felpörgeti az embert.

közösség

további frisss

lap tetejére