Pattog a kaucsuk az Aréna Savariában

szróbert-HCs • 2014. november 06., csütörtök •
Szombathely sokat segített abban, hogy a hazai asztalitenisz visszakerüljön a sportág nemzetközi körforgásába - ezt mondta a frisss.hu-nak nyilatkozva Stocker Miklós, a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkára. A sportvezető azt is aláhúzta, hogy mindez nemcsak a városnak, de a sportversenyeket lebonyolító, Pannonsport Kft.-nek is köszönhető. Közben gőzerővel, 22 asztalon pattognak a kaucsuklabdák az ITTF nemzetközi junior asztaliteniszversenyen, az Aréna Savariában.
Pattog a kaucsuk az Aréna Savariában
Stratégiailag fontos Szombathely, és a jövőben is abban gondolkodunk, hogy több versenyt is itt rendezzünk meg. A MASZ elnyerte az Európa-bajnokság rendezési jogát, így aztán nagyon bízom benne, hogy a gyermekek számára is népszerű lesz ez a verseny – fűzte hozzá a sportvezető. 
Kalmár Attila, a Pannonsport Kft. ügyvezetője a frisss.hu-nak, a verseny helyszínén elmondta, hogy egy esztendeje kapcsolódott be újra Szombathely a nemzetközi asztalitenisz sportélet vérkeringésébe. 
Akkor azt gondoltuk, hogy az olimpiai kvalifikáció miatt volt nagy az érdeklődés, aztán a január végi felnőtt pénzdíjas verseny következett, most pedig újra korlátozni kellett a résztvevő versenyzők létszámát – sorolta a sikereket a főszervező.
 
Csütörtök este a nemzetközi versenyen az ifjúsági fiú és leány egyéni és páros versenyek érnek véget, az eredményhirdetés 21 óra 30 perckor lesz. 

közösség

további frisss

lap tetejére