AVUS-sikersorozat: így látta az elnök és a vezetőedző

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. március 21., kedd •
Hetek óta AVUS-győzelmektől hangos a Fedett uszoda, ahol egyre több vízilabda-rajongó szurkol azért, hogy a hibátlan hazai sorozat kitartson a szezon végéig.
AVUS-sikersorozat: így látta az elnök és a vezetőedző

Matajsz Márk vezetőedző, Matajsz Márk a sikeredző, aki úgy vette át az OB II-t megnyert csapatot, hogy a biztos bennmaradás a klub célja. Aztán az őszi vendégsikerek után, hazai környezetben szinte megtáltosodtak a szombathelyi pólósok, így ma már a csoport 1. helyén állnak és a felsőházi rájátszás foglalkoztatja őket. 

Matajsz Márk is túlfűtött állapotban élte meg a szombati sikert, még sárga lapot is ,,kiharcolt” magának. 
Tudom, hogy egy kicsit higgadtabbnak kellett volna maradnom, de a srácoknak is elmondtam, hogy nem igazán játszottunk jól, viszont küzdeni tudásból, akaratból, szívből jelest érdemeltünk és megmondom őszintén ilyen meccsre is számítottam. Jól kezdtünk, 3-1-re, 4-2-re is vezettünk, de magunkra húztuk őket, a végén azonban helyén volt a szívünk és a szerencse is mellénk állt. A hátrányos védekezést nagyon jól oldottuk meg. Senki nem gondolta, hogy itt tartunk majd a bajnokság alapszakaszának finisében, nagyon magasra tettük fel a lécet, de megyünk tovább és mindig csak a következő meccsre készülünk. Nem számolgatunk, nem állunk le, megyünk tovább, mindenki jól tette a dolgát, a csapat kiválóan teljesített - nyilatkozta honlapunknak a megnyert rangadó után a mester. 

Juhász Tibor AVUS elnök: izgalmas csatát nyertünk, miközben a Neptun kikapott, duplán örülhetünk, hiszen 36 ponttal jelenleg már csoportelsők vagyunk. Amennyiben a 2 hátralévő meccsünkön a Honvédot és az OSC-t is megverjük, akkor csoportelsőként kezdhetjük meg a felsőházi rájátszást és 12 ponttal tudnánk továbbmenni.

A legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy itt tartunk majd március közepén, de evés közben jön meg az étvágy és már Sütő András is megmondta, hogy az álmok soha nem hazudnak. 

Az AVUS legközelebb március 25-én száll a Fedett uszoda medencéjébe, az ellenfél a 4. helyen, de mindössze 3 ponttal az AVUS mögött álló Racionet Honvéd csapata lesz.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére